Reklama

Reklama

Pozor na nepřítele

všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Belgický chlapec, zraněný americký voják a německý vězeň navážou nečekané přátelství ve snaze nějak přežít bitvu v Ardenách. (Netflix)

Recenze (6)

Kropajda1

všechny recenze uživatele

Film bude na Netflixu od 10. 12. 2021 jako THE ENEMIES. Popisuje společnou cestu belgického chlapce, amerického vojáka a německého vězně  v období bitvy v Ardenách. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nesympatické trio (dupľovane ten chlapec) na relatívne nezáživnej promenáde uprostred málo vierohodne vykresleného vojnového prostredia. Podpriemerné herecké výkony a rovnako podpriemerná vojnová akcia. Jediný podarený bol vlastne len záver, ktorý ironicky dokumentoval nezmyselnosť vojny. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Náhodně narazil na tento snímek na Netflixu a jelikož dlouho neviděl válečný drama a ještě z Beneluxu ,tak to bylo jasná volba. Bohužel herecky my to vůbec nesedlo a tak jedině zabavil Del Negro, který hrál amerického vojáka. Příběh to sotva utáhnul, zpracování se snaží i o nějakou tu akci, ale je to prostě na tu dobu vidět. Vcelku škoda, protože ten kluk co hrál Belgičana mě fakt štval ,takový vlezdoprdelka a ždímat emoce ze sebe mu fakt nešlo. Musíte mít hodně rádi tento typ filmu. Já to bral jako něco nového právě v tom,že to bylo natáčeno pod Belgickou taktovkou. Je to takový dobrý průměr. ()

OtokPag odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neskutečná sračka! Totální ztráta času.  Bezmála hodina a půl divné podívané. Proč jsem sledování neukončil? To je jednoduché. Pořád jsem čekal, že to dostane nějaký smysl u budu si moct ospravedlnit pokažené odpoledne...                                                                                                          Nemůžu prozrazovat důležité okamžiky filmu, ale pár šíleností prostě musím zmínit:                            1.mladík na žebříku vyzve dívku na půdě:”ukaž kozy!” a vzápětí z pistole trefí Němce na dvoře   2.německá technika - americké halftracky, samohybná děla posazená kdoví na čem...                     3.někteří Němci měli na hlavách stahlhelm z I.světové války, ruční zbraně raději ani nezmiňuji                       4.americký generál rozdávající doutníky                                                                                                             5.závěr filmu, jako z grotesky 😂 ()

Reklama

Reklama