Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem homosexuál, impotent ani zapšklý intelektuál a tak se musím přiznat, že Divoké kočky vrtící se na baru mi nabídly velmi příjemné chvilky. Horší to bylo, když z toho baru seskočily, začaly se řešit vztahy a rozpitvávat tragická skutečnost, že se zpěvačka bojí zpívat. Jenže hudba mne bavila, oči si užily a tak nevidím důvod mstít se hodnocením za to, že tento příběh je originální asi jako DVD z vietnamské tržnice. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Teda, já čumim. Když jsem tento film viděl poprvé, dal jsem čistý průměr a nic to se mnou neudělalo. Dneska jsem ale kočky zase po nějaké té době viděl a když skončily se svou divokou jízdou na baru, zůstal jsem čumět. Je to skvělý, oddychový a nenáročný filmek, který člověka neurazí a nenudí. Navíc celému dílu dodávají ten správný šmrnc nádherné písně LeAnn Rimes a odvazující scény na baru. Celkem i lituji, že takovýhle bar není i v našich skromných končinách... Jo, tohle je podceňované, ale celkem kvalitní béčko. Určitě se na ty kojotky podívám znovu rád .-) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ten chlastem neustále zmáčený bar ošklivých kojotic musel po čase smrdět a lepit jako podlaha v hledišti na vsetínském zimním stadiónu.. Můj střízlivý odhad zní, že mužští uživatelé hodnotící třemi hvězdami a více dosáhli při dráždivém vlnění Divokých koček erekce a ti co dali dvě hvězdy a méně zůstali zcela neteční. A já byl tak blízko.. Guilty pleasure? Jistě, ale problém vidím v tom, že ti, co zažívají u tohoto filmu pleasure, se necítí ani trochu guilty.. Své obdivovatele si to jistě najde, nicméně já mezi ně patřit nebudu i kdyby John Goodman ukázal při závěrečném tanci na baru zkamenělé nádobíčko Freda Flintstonea.. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Co myslíte: když se chudá, stydlivá ale talentovaná dívka vydá za svým snem, jak to asi dopadne? Potká spoustu přátel, kteří jí pomohou? Najde se hodný mladík, který ji bude milovat? Dokáže nakonec dívka své sny proměnit ve skutečnost? ___ Jestliže znáte odpovědi, je zbytečné se na toto čistokrevné klišé dívat. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi je to blbosť, film som videl niekedy pred desiatimi rokmi v televízii a keďže som sa pri ňom zapodieval asi aj niečím iným, tak som ho neprepol. Jediným jeho skutočným kladom sú pekné herečky. Všetko ostatné je prevarená omáčka, ktorá je ale dochutená nejakým tým klamlivým korením, ktoré občas zakrýva tú všadeprítomnú pachuť klišé. Bello a Moynahan to ale náramne sluší. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Původní scénář k filmu přepisoval Kevin Smith, i jeho verze však byla vzápětí přepracována. Z jeho zpracování ve snímku zbyly jen lokace a pouze jediná věta, kterou je zmínka o tom, že Cammie (Izabella Miko) je lesbička. Jak Smith uvedl, na scénáři k filmu se podíleli celkem 8 scenáristů. V titulkách filmu je však uvedena pouze Gina Wendkos, byť její první návrh konečnou verzí vůbec nepřipomínal. (T-pack)
  • Film je inspirován životním příběhěm Elisabet Gilbert, která v 90. letech pracovala jako první žena v tanečním baru Coyote Ugly jako barmanka a tanečnice zároveň. (Dlee)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama