Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Losangeleské obchůdky už mají delší čas zajímavé téma na přetřes. Právě tento druh nevelkých prodejen se totiž v poslední době stal hned několikrát terčem útoku neznámého maniaka, který rád zabíjí před očima uzavřených kamerových bezpečnostních systémů. A jelikož na něj byla právě vypsána odměna 500.000 dolarů, nejeden z návštěvníků by si na brutálního vraha rád počíhal. Ostatně podobné plány zrovna rozpřádají i přátelé, kteří si ve skladu jednoho takového obchodu dnes hodlají zamastit poker. A čím více proteče alkoholu, tím jejich strategie dostává jasnější kontury. Jenže pak se začne zabíjet. Bez milosti, krutě, brutálně a sadisticky. A z uzavřeného prostoru, odkud se nedovoláte pomoci, nevede žádná cesta ven. Je lepší přestat mluvit, protože je jisté, že někdo naslouchá. V americkém hororu narazíte na Steva Guttenberga, bývalou hvězdu série Policejních akademií. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

bourec 

všechny recenze uživatele

Co to bylo?Už scéna se švábama a tim zfetovanym indiánem byla trapná až hrůza.Pět minut tam vřískal jak hovado,aby ho pak zabil.Mohl dřív a tak nás toho ušetřit.Horror?To nevim ,bál jsem se jen o ten krám,aby to tam moc nerozmlátili.Zabíjení ?Kamera uhybala do tmy,ať toho co nejmíň vidíme. Herci?Jeden horší jak druhej.Rozpočet?Tipnul bych tak pětset dolarů,víc ne.Verdikt?10% a to je asi až moc! ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Nieje to sice vynimocne , ale nepozera sa na to zle a nenudi . Dej je obycajny , ale pomerne celkom dobre rozdeleny - myslim tym , ze to nieje film v ktorom sa hodinu nic nedeje a potom v poslednej 20 minutovke je vsetko . V celku na to ake horory dnes vychadzaju a ze som od toho nic necakal , tak je to mierne nadpriemerny miestami vtipny hororik , ktory urcite neurazi ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V Los Angeles vyčíňa psychopatický sériový vrah. Polícia je bezradná. Bola vypísaná pol miliónová odmena za jeho dolapenie. Jedného večera sa vkradne tento nebezpečný maniak do neveľkého obchodu s alkoholom, kde po záverečnej ostalo niekoľko zamestnancov, aby si zahrali poker. Neškodná partička kariet sa zmení na krvavý masaker. Chvíľami som mal pocit ako keby som sledoval hodne nepodarený remake slasher horroru "Narušiteľ" (Intruder). * ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kreativita hororových tvorcov, je (ne)konečná.Tento slasher síce neponúka žiadny update a ani kontroverzné vyznenie, ale je zábavný, či už po stránke charakterov ( myslím si, že je tu presne tá zmeska magorov, ktorú vídame najradšej ), po stránke hlášok, alebo aj po - a to je paradoxne stránka najslabšia - tej hororovej, viď splatter slasherovskej. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy odehrávající se v komorní atmosféře jsou poměrně dobré, k tomu prostředí jakési samoobsluhy. Kdy po zavíračce si jde osazenctvo zahrát poker. Jenže se nevyplácí snít o odměně za dopadení vraha a nahlas říkat co by mu kdo provedl, neboť ne nadarmo se říká jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Skvadra místní komunity je přinejmenším dost různorodá, feták, šlapka, tlustá černoška co se žíví sexem po telefonu a jiný lidi. Co asi následuje je víc než jasné, jeden po druhém jsou masakrováni, kdo z toho nakonec vyleze je docela překvapivé. Solidní podívaná občas černý humor. Ps-tam asi hygiena hodně dlouho nebyla, zamořený švábama. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Pivo, které se ve filmu objevuje, nese název „Maze Beer“ podle jména režiséra Daniela Mazeho. (Terva)

Reklama

Reklama