Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Losangeleské obchůdky už mají delší čas zajímavé téma na přetřes. Právě tento druh nevelkých prodejen se totiž v poslední době stal hned několikrát terčem útoku neznámého maniaka, který rád zabíjí před očima uzavřených kamerových bezpečnostních systémů. A jelikož na něj byla právě vypsána odměna 500.000 dolarů, nejeden z návštěvníků by si na brutálního vraha rád počíhal. Ostatně podobné plány zrovna rozpřádají i přátelé, kteří si ve skladu jednoho takového obchodu dnes hodlají zamastit poker. A čím více proteče alkoholu, tím jejich strategie dostává jasnější kontury. Jenže pak se začne zabíjet. Bez milosti, krutě, brutálně a sadisticky. A z uzavřeného prostoru, odkud se nedovoláte pomoci, nevede žádná cesta ven. Je lepší přestat mluvit, protože je jisté, že někdo naslouchá. V americkém hororu narazíte na Steva Guttenberga, bývalou hvězdu série Policejních akademií. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Smok 

všechny recenze uživatele

Ak niekoho baví čumieť na vypatlanú partičku prazvláštnych existencií z nejakj švábmi zamorenej večierky, ako si odbiehajú od hrania pokru po jednom do skladu, kde sa im prihodia všelijaké "nehody", tak prosím. Ja na toto však žalúdok nemám. Steve Guttenberg a takisto postava obtlstnutej pracovníčky erotickej linky boli už snáď od scenáristu len zlým žartom. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Promiňte, ale tohle už víckrát ne. Uznávám, že nápad vcelku dobrý, kdy oběť si sama zvolí svoji smrt tím jaké má nechutné touhy a představy, ale provedení? To se opravdu nedalo. Nuda, nelogičnosti, které čpí z každé scény, slabost dialogů, stejně jako hororové atmosféry. Prostě slabý, podprůměrný americký horůrek, který opravdu dělá špatné jméno hororům. Žánr komedie je dle mého názoru opravdu mimo mísu, vtipné to není, je to spíše ubohé... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Daniel Maze se pokusil svou prvotinou nastartovat svůj přínos hororovému žánru, ale tento slasher se mu moc nepovedl. Nevím, jestli bylo dobrým krokem angažovat vyhasínající hvězdu osmdesátých let Stevea Guttenberga, který sice v ulítlých komediích kdysi zářil, ale za poslední roky to s ním šlo jen z kopce. Ani on však nebyl největší slabinou, která tu byla k vidění. Nedostatků tu bylo mnohem více, vlastně ani nevím kde začít. Přitom ze začátku to vůbec nevypadalo špatně. Pokud tedy překousnete opravdu pestré charakteristiky ostatních postav. Sešla se nám tu vážně ujetá partička potencionálních obětí. No a na nich se asi nejvíce vyřádil scénárista, který se nás snažil zasypat celou řadou rádoby humorných hlášek a situací. Jenomže ne všechny byly vydařené a spíše to v mnohých případech zavánělo laciností a co hůře i trapností. Právě tento fakt mnozí diváci nepřežvýkali, stejně jako pokus smíchat komedii s hororem. Přišlo mi totiž, že se tvůrci spíše soustředili na komické prvky, nežli ty hororové a podle toho i celý film dopadl. Přitom nápad o „předpovězení vlastní smrti“ nebyl špatný a už vůbec ne okoukaný. Jenže to by bylo ještě zapotřebí vytvořit pořádnou atmosféru a s každou přibývající vraždou i slušnou porci napětí a kreativity. Leč to se bohužel nestalo. 40% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být fakt super, potenciál to mělo. Herci jsou fajn, režisér umí natočit i levný film tak, aby vypadal dráž a Steve Guttenberg je borec. Jenže to by muselo tomu pánovi, co to napsal dojít, že píše horor, nikoliv komedii o zábavných postavičkách z místního koloniálu. Akce se začíná rozjížděz až v 50. minutě a film jich má jen 80. Do té doby jen řeči, řeči, řeči. A pokud někdo četl "The Law of Economy of Characters" od Rogera Eberta, dojde mu kdo to dělá, naprosto okamžitě. Ale ne, co to kecám. Na to, aby někomu došlo kdo je vrah, nic od Eberta číst nemusí. Pozná to i malé dítě. Kdo se těšil na podobnou zábavu jakou je Narušitel od Scotta Spiegela, ten si může nechat zajít chuť... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi už stárnu, nebo jsem byl rád že jsem po dlouhý době viděl Guttenberga, nebo nevím čím to bylo, ale film se mi celkem líbil, teda ne že by to byla nějaká pecka, ale vidím to na průměr. Atmosféra obchodu se mi zdála celkově dobrá, jen ty blbí kecy byly strašný, navíc konec celkově potěšující. Prostě jednoduchá jednohubka s blbím příběhem a zábavností. Jen škoda těch vražd, které nejsou vidět. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Pivo, které se ve filmu objevuje, nese název „Maze Beer“ podle jména režiséra Daniela Mazeho. (Terva)

Reklama

Reklama