Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Je to přesně včera, co jsem dal "odpad!" poctivému akčnímu béčku za to, že bylo neuvěřitelně blbé. To jsem ale ještě netušil, že hned den na to uvidím něco ještě daleko ohavnějšího a nicotnějšího. Tohle bych od Cravena jako režiséra nikdy nečekal, od této chvíle ho absolutně přestávám respektovat. Z tohoto filmu, jestli se to tak dá nazvat, jsem si odnesl, kromě znechucení, názor, že nejhorší není snažit se něco vytvořit, co se ale nakonec nepovede a skončí ve sračkách. Nejhorší je jít natočit něco, o čem už předem víte, že to bude sračka, která ale vydělá na svém vydobytém jménu a na teenagerech, kteří si ten film koupí nebo na něj půjdou do kina. Nejhorší je natočit odpad jen pro peníze. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Očekávatelný ústup ze slávy. Nebylo moc kde brát, hrátky s pravidly žánru už nijak zvlášť nerozvíjíme, takže jsme svědky spíš nastavované kaše. Nadšení je pryč. Chybí ironie, chybí humor. Originální nápady oproti předchozím dvěma dílům by se daly spočítat na prstech mačetou pohmožděné ruky. Scénárista Kevin Williamson je pryč (respektive nabídl jen jakousi několikastránkovou osnovu), zůstala pouze chuť vytřískat z látky další dolary na vstupném. Oblíbený zabiják s umrlčí maskou sice párkrát potěší, ale ten sebeshazovačný tah na bránu už jednoduše chybí. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Série Scream se vždy snažila být v rámci Slasherů nápaditá, originální a nadsazená. Je pravda že zpočátku film híří jedním nápadem za druhým a ta signalizovaná scénaristická nádstavba je znát:( Patricka Dempseyho jsem tipoval na vraha hned zpočátku, byl krajně nesympatický, jenže jsem se opět spálil, prostě Scream umí překvapit. Nicméně abych to uzavřel, Trojka je skutečně s trilogie jasně nejslabší a hodně působí jakýmsi přilepeným dojmem. Neúčast scénaristy prvních dílů je prostě znát. 45% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechybělo moc a tenhle díl by ani nevznikl. Hercům se už do dalšího pokračování nechtělo, scenárista Williamson ztratil rovněž zájem a režisér Craven byl v rozpacích zda do natáčení jít či nejít a nakonec šel i se starou hereckou partou. A výsledek je zajímavý, i když je z něj trochu cítit jistá obehranost námětu, ale nový scenárista Ehren Kruger si to nechtěl připustit a nějaké nápady ještě přidal. Můžu prohlásit, že tenhle díl je lepší než poněkud unylá a korektní dvojka. Vesele se zde vraždí v nápaditém stylu, napětí nepolevuje a pointa není příliš snadno odhadnutelná. S výsledkem jsem byl spokojen a nebráním se případnému pokračování. 70% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono to s touhle sérií šlo z kopce dolů do sraček vlastně již od prvního dílu. Vůbec nijak mě nepřekvapuje, že tenhle je o dost horší než předcházející a o něco lepší než následující. Krásná přímá souměrná tendece od lehkého nadprůměru (první Vřískot) k čistému odpadu (čtvrtý Vřískot). Trojka již dost často překračuje hranici trapnosti. Mordy nic moc. Corteney Cox tady vypadá hrozně. Takhle nějak si představuji, že bude vypadat smrt. Dvojitá Gale je nejnepříjemnější částí filmu. Jediný světlý a velmi potěšující okamžik filmu je, když se objeví Heather Matarazzo v roli Randyho sestry. Já tu holku miluju. A cameo Carrie Fisher taky ujde. Jinak nuda, šeď, žádné překvápko, klišé a neúměrně dlouhá stopáž. Poslední dvě věty komentáře uživatele Nick Tow to celé vystihují naprosto trefně a přesně. Jen bych to doplnil, že ve čtyřce se na nás Wes již doslova vysral. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Natáčelo se od 6. července do 29. září 1999 a v lednu 2000 v Kalifornii. (Varan)
  • Tržby v severoamerických kinech dosáhly 89,1 milionu amerických dolarů, v celosvětových souhrnně 161,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama