Reklama

Reklama

Msta přichází z močálu

  • Česko Msta přichozího z močálu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dr. Alec Holland prošel hroznou změnou. Jako oběť děsivé chemické nehody se stal mutantem, který musí opustit společnost a je odsouzen k prodírání se slizkým bahnem v bažinách, jimž se každý vyhne. Jeho jediným cílem je pomsta. Když se nakonec střetne s ďábelským maniakem, který je za jeho stav odpovědný, je scéna připravena na nelítostný boj na život a na smrt. (McLushi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Han22 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem měl nezasloužené dvouhvězdičkové hodnocení a nelichotivý komentář. Po opakovaném shlédnutí a hlavně shlédnutí starších hororů musím uznat, že jsem ten film hodně podcenil. Craven si střihl naprosto parádní poctu monster filmům. Jeho Swamp Thing odkazuje na Netvora z Černé laguny, ale možná ještě dál, k samotnému nešťastnému Universalovskému Frankensteinovi. Nechybí ten ten smutek, romantika, ale také spousta skvělé béčkové akce se žoldáky a výborný monster souboj ve finále. K tomu výborně natočené bažiny, krásná hudba a hlavně skvělý vzhled samotného monstra (to druhé dopadlo o poznání hůře), které nesleze prakticky z obrazovky. Jo někdy se člověk s hodnocením napoprvé netrefí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No je tam pár hezkých předností a zajímavých okamžiků, ale celkově je to takové nějaké celé mdlé, unylé a prostinké. Chápu, že cílovka byla zřejmě trošku jiná, než u ostatních Cravenových filmů, ale jako by se nemohl rozhodnout, rozkoukat a rozjet a tak raději celých cca 90 minut nervózně přešlapoval na místě a jen tu a tam ojediněle nechal naznat, kým vlastně je. ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Béčkové, takřka "rodinné" sci-fi s trochou akce, příšernými kostýmy a celkem vtipnými hláškami. Od Cravena bych čekal větší chuťovku, krve a gore se zde nedočkáme :( Překvapila mne však hlavní hrdinka a její pud sebezáchovy, Swamp Thing - byť mizerně namaskovaný - pak byl neskutečný sympaťák a celkově jsem se u toho dobře bavil. Až doplním hulení, podívám se na dvojku :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pre mna je toto len priemerny horor Wesa Cravena /Nightmare on Elm Street, Scream/. Baziny su sice fascinujuce a maju hodne do seba, ale potom vo filme nastupi velka nuda, priserky maju slabe gumenne masky a atmosfera bola slaba a nedomyslena. Herecke vykony o nicom, ale to je v hororoch dobrym zvykom uz X rokov. Z hercov mi prisiel znamy len Louis Jourdan /zaporak Kamal Khan z bondovky Octopussy/. 50 % ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Musím uznať že SWAMP THING ma úplne obišlo aj keď monster horrory patria medzi moje obľúbené.. No a keďže sa chystám na novšiu seriálovú verziu tak som sa chcel dostať do obrazu... Za mňa je to pohodové 80's béčko s pekným vizuálom, ktoré vzdáva rešpekt starším monster horrorom z 50-tych rokov... Masky fajn, miestami rozpadajúce sa, ale to Arcaneovo monštrum ma rozplakalo asi na hodinku. Craven si uletel haha :) Som zvedavý na pokračovanie z 1989 a seriál 2019 :) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného komiksu Lena Weina a Berniho Wrightsona. (Hans.)
  • Kostýmy příšer se ve vedru neustále rozpadaly, a to dokonce i na hercích, a musely se tedy stále lepit. (LION-MR.T)

Související novinky

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama