Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Mě osobně teda přišel tenhle díl nejlepší ze všech Powersů - Myers je pořád stejně potrhlý (někdy až moc), víc jak půlka vtipů sice není vůbec vtipná, ale musím ocenit fantastický úvod filmu (s účastí Toma Cruise, Stevena Spielberga, Britney Spears,...). Výsledek je asi takovýhle - pokud máte rádi ztřeštěné komedie nebo pitvoření Mike Myerse, budete v sedmém nebi. Pokud ne, odečtěte si od mého hodnocení tak 2 hvězdičky a ruce pryč (jenom se kdyžtak koukněte na ten skvělej začátek filmu, stojí za to ;-)). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Work It Out - Beyonce Knowles [3:22] ,2. Miss You - The Rolling Stones [3:39] ,3. Boys - Britney Spears/Pharrell Williams [3:46] ,4. Groove Me - Angie Stone [4:16] ,5. Shining Star - Earth, Wind & Fire [2:52] ,6. Hey Goldmember - Foxxy Cleopatra [2:44] ,7. Ain't No Mystery - Smash Mouth [3:57] ,8. Evil Woman - Soul Hooligan/Diana King [3:45] ,9. 1975 - Paul Oakenfold [4:22] ,10. Hard Knock Life (Ghetto Anthem) - Dr. Evil [1:45] ,11. Daddy Wasn't There - Ming Tea/Austin Powers [2:46] ,12. Alfie - Susanna Hoffs [2:47], ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jedině Michael Caine disponoval nějakým „mojo“, jinak jsem byl svědkem zastydlé trapnosti, laciných frků, Myersova přiblblého pitvoření a barvičkových kulis. Tak to dopadne, když japonská dvojčata Fook Me a Fook Yu odmítnou upozornit diváka a nevezmou sebou bráchu jménem Fook This.. Ani nevím, za co vlastně dávám dvě hvězdy. Snad za to, že série Austina Powerse má svou tvář. Sice kreténskou, ale má.. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je snad nejvtipnější díl! Hlášky jak hovado ,,Mé mini miluje čokoladu SCOTTY NE!", Travolta na konci zabil, Tlustý parchant a jeho hlášky ,,když jdete takhle kolem sousedů a čicháte co vaří, říkate si: vaří tohle? nebo mí hovno?", zlatý úd taky vtipná postava. Doufám že někdy bude i čtyřka! :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Austina Powerse mě už před lety nijak neoslnil,ale po dnešním shlédnutí jsem byl opravdu zklamaný.Goldmember nepřináší nic nového,humor definitivně upadl až na podlahu a tam je usilovně rozmazáván,takže jako pozitivum vidím jen Austina,Dr.Evila a Mini Me,jinak se ve filmu není nač dívat a proč je tam Beyoncé?? ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Austinovo auto SWNGR 3 je upravený Cadillac Eldorado Fleetwood. (Ruuzha)
  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)

Reklama

Reklama