Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Derek 

všechny recenze uživatele

absolútne najhoršia, najtrapnejšia a najmenej vtipná časť z (inak celkom podarenej) trilógie. jediné čo stojí za zmienku je úvodná scéna:-).... z povodnej jednej hviezdicky upravujem na tri, lebo som to videl druhy krat a tentoraz v originale a zazitok bol o doooost lepsi. aj ked humor nebol prilis originalny a na vysokej urovni a v podstate to bol recyklat predchadzajucich casti tak som sa miestami az rehotal. co mi vsak vadilo bol vykon beyonce, ktora bola tak hrozna ze ma az rozculovala. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Austin Powers mi nikdy docela nesednul, ale u předchozích dvou dílů jsem se bavil lépe. Tady se mi nejvíc líbil úvod (Cruise, Spielberg a spol.) a pak už jen semtam nějaký záblesk, který mě vyburcoval z trapné nudy (např. Zlounovo hip-hopové číslo ve vězení). Mike Myers sice hraje minimálně čtyři postavy, ale co na tom? Vždyť takový Goldmember je vlastně postava až překvapivě nezajímavá. Nic pro mne... ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najslabší zo všetkých dielov. Nepomohli ani hviezdne hostovačky (Kevin Spacey, Tom Cruise, Gwyneth Paltrow). Tentoraz nemá Austin Powers po svojom boku sexy herečku, ale Beyoncé, ktorá tiež ničomu nepomohla (skôr vyložene kazila). Najväčší rozdiel medzi predchádzajúci filmami a trojkou je skutočnosť, že Goldmember vsádza predovšetkým na fekálny humor, ktorému šéfuje Tlustý Bastard. Hovna, chlupaté bradavice, močenie, prdy, tak toho dostanete nestriedmy nášup. Pôvodná štýlovosť sa úplne vytratila, a čo nesmrdí o výkaloch, tak to sú bohužiaľ len opakované vtipy z minula. ()

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je prostě ********************************************************************************** totálně********************** a neskutečně****************. Vůbec nechápu, jak mohl někdo takovouhle ****************************************** natočit a dát do ní peníze. Jedna hvězda za začátek s natáčením filmu a jinak ani škrt. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel třetí a zároveň zatím poslední Powers se nepovedl tak jak jsem si představoval, první dva díly jsou pro mě prakticky kultovní ale tohle zapomenu poměrně rychle, hlavním tahákem tohohle filmu jsou asi camea hodně známých tváří. Celý film je ale prakticky o tom jak se Myers obléká to obleků. Knowles je příšerná, celý film mi přišel strašně nevyvážený, chvíli jsem se dost bavil a chvíli dost nudil, největší nevýhodou bych viděl asi přinesení další postavy a to je Powersův táta Michael Caine, ne že by to byl špatný herec ale tady mi přišel takovej nevýrazný. Průměr. Jsem zvědavej jestli nikdy vznikne 4 díl. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama