Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pořád je to sranda a některé vtipy jsou pořád geniální. Vtipy s titulky se prostě povedly a naprosto mě odrovnaly. Hlavně to provedení je prostě pecka, stejně jako celková atmosféra, kterou se daří dobře držet. Nakonec to má i vývoj, který není až tak překvapivý, ale i ten pobaví. Jo, jestli bude čtvrtý film, jsem celkem zvědavý. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je snad nejvtipnější díl! Hlášky jak hovado ,,Mé mini miluje čokoladu SCOTTY NE!", Travolta na konci zabil, Tlustý parchant a jeho hlášky ,,když jdete takhle kolem sousedů a čicháte co vaří, říkate si: vaří tohle? nebo mí hovno?", zlatý úd taky vtipná postava. Doufám že někdy bude i čtyřka! :) ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Raketovým rozjezdem (v úvodní půlhodině se tísní drtivá většina neokoukaných vtipů) Mike Myers doslova zatluče diváky do sedadel... Chudáci - zbylou půl hodinu se snaží z kina utéct, aby se dostali pryč z dosahu překrucovaných, trapných a tisíckrát viděných gagů... Nová postava Goldmembera je zřejmě to nejslabší co kdy Myers vymyslel a Michael Caine evidentně neví čí je... Doufám že po tomhle fiasku se dalšího dílu nedočkáme (i když... Goldmember vydělal slušné peníze, takže... asi dočkáme)... ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Střelená komedie s takovým množstvím cameo rolí, jakým se nemůže přiblížit snad žádnej film. Mike Myers ve všech rolích, co hrál, byl geniální a tenhle film prostě po všech stránkách táhnul. on. Beyoncé je strašná trubka a asi nikdy nepřijdu na to, proč ji tam někdo obsazoval. Celkově je to dobrá oddychovka, na kouzlo legendárního Špionátora však Mike Myers nedosáhnul. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší (a doufejme že poslední) díl ze série ujetého agenta Austina Powerse, přičemž zde je nejméně ujetý a spíše se setkává s hodně ujetými hrdiny. Zápletka je naprosto zbytečná, jde jen o to nacpat do filmu co nejvíce odkazů na známé a slavné filmy, což se docela daří, občas zábavně, občas nudně, jindy třeba i úplně trapně. Co se musí nechat, je obrovská záplava známých osobností a herců, kteří se třeba jen mihnou filmem. Je škoda, že většina z nich nedostala větší prostor (Travolta na závěr jako tanečník, Spacey a DeVito jako Zloun a jeho MIni). Ale za velmi slušně našlapanou úvodní půlhodinku si tato parodie tři hvězdičky zaslouží. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno