Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Hviezdný začiatok a hviezdne obsadenie v podobe Cruisa,Spaceyho,Travolty či Stevena Spielberga bolo fakt originálne, škoda že trvalo tak krátko. Tiež musím povedať že najmenej vtipný Powers. Vtipy sú už ohrané a až tak som sa nebavil. Zlatý úd je zrejme aj posledný film čo je škoda lebo táto séria nebola vôbec nudná. 3* ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na tento film se musí koukat jako na něco hodně bláznivýho ale jinak je to furt a furt to samé jako předchozí díly.Jinak Mike Myers je neuvěřitelně srandovní ( občas.....někdy....jakkdy....) ,scénky jako typu Známenko atd...Mně opravdu rozesmáli a doufám že bude ještě nějaké pokračování , protože koukat se na tohle mně opravdu baví. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování už nemá takovou šťávu jako předchozí dva díly. Austin sice neopustil ten svuj úchylnej smích, ale nějak to už neni ono. Stejnětak Beyonce Knowles neni ta správná Powersgirl a Goldmember neni nic moc záporák, ale světlý chvilky má a hlavně Dr. Zloun je celkem ve formě. Nicméně je to nejslabší a nejmíň zabavný ze série o Austnu Powersovi ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film je tu opäť vysoko podhodnotený oproti svetovému hodnoteniu. Myslím si, že to malo svoje čaro. Beyoncé Knowles tomu priniesla novú energiu, je veľmi pekná vo filme, ale mala slabý scenár. Ohýbanie končatín bolo vtipné, scénka s močením namiesto fontánky s chlapcom, sumo scénka, tvar ponorky, či schudnutie o 90 kíl a ovisnutá koža, ale už to také zábavné ako predchádzajúce diely nebolo. Mohli sme tu vidieť pár známych ľudí z Hollywoodu, či dokonca Britney Spears v čase, keď bola na vrchole, ale to na mňa nejak zvlášť nezapôsobilo, škoda, že sa s tým nepohrali viac akože v tých 70. rokoch. Tentokrát to už bol podpriemer, ktorému humor viac chýbal, než by ho mal. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší (a doufejme že poslední) díl ze série ujetého agenta Austina Powerse, přičemž zde je nejméně ujetý a spíše se setkává s hodně ujetými hrdiny. Zápletka je naprosto zbytečná, jde jen o to nacpat do filmu co nejvíce odkazů na známé a slavné filmy, což se docela daří, občas zábavně, občas nudně, jindy třeba i úplně trapně. Co se musí nechat, je obrovská záplava známých osobností a herců, kteří se třeba jen mihnou filmem. Je škoda, že většina z nich nedostala větší prostor (Travolta na závěr jako tanečník, Spacey a DeVito jako Zloun a jeho MIni). Ale za velmi slušně našlapanou úvodní půlhodinku si tato parodie tři hvězdičky zaslouží. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)
  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama