Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

Torision 

všechny recenze uživatele

Střelená komedie s takovým množstvím cameo rolí, jakým se nemůže přiblížit snad žádnej film. Mike Myers ve všech rolích, co hrál, byl geniální a tenhle film prostě po všech stránkách táhnul. on. Beyoncé je strašná trubka a asi nikdy nepřijdu na to, proč ji tam někdo obsazoval. Celkově je to dobrá oddychovka, na kouzlo legendárního Špionátora však Mike Myers nedosáhnul. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Filmy s Austinom Powersom mám v celku rád, hoci nemám ani poňatia prečo. Mike Myers je podľa mňa v role Powersa skvelý, ale film žiaľ nie je príliš zábavný. Sú scény, nad ktorými sa pousmejete, scény, počas ktorých vám príde nevoľno (Goldmemberova koža) a scény, počas ktorých vybuchnete smiechom, ale ani to nič nezachraňuje. Páčila sa mi tu najmä úvodná scéna so známymi hercami a inými celebritami (nepochopím, ako ich všetkých mohli nahovoriť na cameo v takomto filme), na tej som sa celkom pobavil. Inak slabé, opakovanie vtipov z predchádzajúcich častí, zabávanie sa na opakovaní týchto vtipov atď. Dávam 3x* ako som dal aj ostatným "Powersovkám", ale to len preto, že ich mám rád. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Který chlapec se učil řídit auto i se zbraněmi? Nebo měl vrtulník, co můžeš složit do batohu? A co tvoje švédská chůva Helga?" Jsme si s Austinem (a Tomem Cruisem) příliš vizuálně podobní na to, abych ho neměl rád, nefandil mu a nezáviděl mu jeho báječného otče. Tedy samozřejmě otce, ale pro mou přirozenou demenci je žvatlání Zlatého Úda dost nakažlivé. Mě prostě bavilo natáčení filmu Austinpussy, vězeňský rap holohlavých padouchů i Austinův "porod" Méminiho. A ani Foxxy, Fuk Mi či Fuk Yu mě nenechaly chladnými. Tohle je prostě film pro dementy, kteří pravidelně vypínají mozek a kterým smích prodlužuje život. Mezi ně se hrdě řadím. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Výkřiky typu: Jsem tvůj pravý otec! Jsem tvůj bratr!, k tomu vesmírná mise, Beyoncé s mega afrem a božský Michael Cane! Všichni Austinové jsou v pohodě, ale tenhle mi (až na Beyoncé s mega afrem) přišel nejzábavnější. Mimochodem, jedna z nejlepších rolí Toma Cruise a vůbec nejlepší herecký výkon Britney Spears. ()

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je prostě ********************************************************************************** totálně********************** a neskutečně****************. Vůbec nechápu, jak mohl někdo takovouhle ****************************************** natočit a dát do ní peníze. Jedna hvězda za začátek s natáčením filmu a jinak ani škrt. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)

Reklama

Reklama