Reklama

Reklama

Stray Dogs

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 1985, 10 min

Recenze (7)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2009 STRAY DOGS jsou jednou z části krátkých filmů pásma Manhattan Love Suicides (spolu s WOMAN AT THE WHEEL, THRUST IN ME a I HATE YOU NOW), v rámci kterého každý kraťas končí smrtí. Netradiční pohled na společné žití, jež je charakteristické pro každý z kraťasů (80. léta a problém rodiny, výchova dětí), je ve STRAY DOGS obohacen o téma umělec-jeho objekt, které je pro Kernovy ambicióznější snímky (např. EVIL CAMERAMAN) typické. Tento je ale na rozdíl od nich zábavný, protože nadsazuje příběh o frankensteinovském monstru. 7/10 ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Extrémny liberalizmus vs. extrémna snaha votrieť sa inému do priazne. Stret neústi v hesle "Ži a nechaj žiť" ale v akejsi jeho pokrivenej verzii: "Umri aby si mohol žiť ďalej (interpretovaný v diele svojho idolu)". Podivný chlapík sa snaží zblížiť s blazeovaným výtvarníkom s pomocou grimasových škľabov, sebaukájaním a nakoniec extrémnym sebapoškodením. Umelec ponúkne doternému týpkovi peniaze, jedlo a nevadí mu ani jeho prítomnosť v dome. Zároveň ho má dokonale na háku. Až dekonštruované telo dokáže maliara vytrhnúť z povznesenej ignorancie tak, že berie do ruky štetec a zachytáva obraz autozmaru. Neobvykle trefná interpretácia vzťahov vnútri umeleckej komunity podfarbená skvelým hudobným sprievodom J.G. Thirlwella. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

nejlepsi Kern! monstr kratas s neuvěřitelně nakopavajici hudbou by FOETUS ... (Hardcore Collection, LFS 2009) 10/10 ()

Weruss odpad!

všechny recenze uživatele

Dementní psychedelie Frankensteinova monstra, emocí a zmaru v logicky bezbarvém devítiminutovém výstřelu. ()

contreras 

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím s komentářem uživatele Radko, jinak hudba fakt skvěle šlape a chlapík (fanoušek) je ultrabizardní :) ()

Reklama

Reklama