Reklama

Reklama

Thrust In Me

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 1985, 8 min

Hrají:

Nick Zedd

Recenze (9)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2009 THRUST IN ME je útokem na měšťácké hodnoty, které byly pro 80. léta příznačné. Útokem laciným a spíše provokativním, ale opravdu vtipným. Ovšem pouze za předpokladu, že vám vtipné přijde to, že si někdo vytře prdel obrázkem Ježíše či znásilní mrtvolu. A přitom to zprvu vypadalo na takovou idylku... 7/10 ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Silná pachuť vůči reaganovské Americe, potažmo tehdejší společnosti, přivedla Richarda Kerna k filmařské dráze, v níž zobrazuje subkulturu undergroundu se všemi jejími aspekty. Ojedinělá bizarní výpověď, která se skrývá za lascivním názvem Thrust In Me, je šokující sondou podbarvenou dobovým soundtrackem. Myšlenka je dobrá, ale sledovat poměrně naturalistický orální sex s čerstvě mrtvým transexuálem je již horší. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pešiu prechádzku týpka medzi ošuntelými predmestiami vyzdobenými graffiti striedajú paralelné zábery transvestitu zamýšľajúceho ukončiť svoj život. Z prekladania záberov je zjavné, že ich cesty sa stretnú. Očakávaná záchrana v hodine dvanástej sa však nekoná, namiesto nej poslúži čerstvo mŕtve telo k svojráznemu sexuálnemu ukojeniu. Skvelá hudba, zaujímavý spôsob nakrútenia a zjavná snaha šokovať sa podarili tentokrát na výbornú. Provokatívny zámer ako vyjadrenie odporu voči moci a zároveň vymedzenie sa voči väčšinovej spoločnosti, poukázaním na život podzemia, kde je niekedy ťažké rozoznať rozdiel medzi alternatívnym spôsobom života, fantáziou, či expresívnou víziou. Vitajte v svete Richarda Kerna, predstaviteľa transgresívneho filmového undergoundu, plného obskúrnych foriem sexu a hraničného násila. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Možná prvoplánovitě nechutné a nuceně šokantní, ale docela mě to svou bezvýchodností a bizarní depresivností zaujalo. Závěr je až cynicky nihilistický řekl bych. (jen amatérský způsob sebevraždy ve filmu zobrazené je poněkud... hloupý) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Až na jednu vyjímku kterou je " Submit to Me " mě Kern(ova) tvorba zatím moc neoslovila. Byť je to za mě jen průměr tak jde zatím o jeden z těch lepších Kern(ových) kousků co jsem od něho zatím viděl. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

to je pank -) jestli takto chtěl Kern společnost seznámit s americkým undergroundem, nedivím se, že příliš neuspěl... ()

contreras 

všechny recenze uživatele

Dlouhatánský cumshot na mrtvou transku, to se jen tak nevidí :) skvělý obraz punkového Manhattanu. Chvílemi je Nicky na můj vkus až moc hustej... ()

Reklama

Reklama