Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá těhotná Novalee Nation cestuje z Tennessee do Kalifornie se svým sobeckým přítelem, rádoby muzikantem Willy Jackem. Zastávka poblíž supermarketu Wal-Mart v Oklahomě jí změní celý život. Když totiž vychází z prodejny, zjistí, že Willy Jack je pryč. Na parkovišti zůstal ležet jen její Polaroid. Osamocená a zlomená Novalee se tajně nastěhuje do obrovského supermarketu, kde si bere jídlo a zásoby přímo z regálů. Když přímo na podlaze porodí a její úkryt je prozrazen, stanou se náhle z Novalee a z její dcery Americus hvězdy. Novalee nachází novou rodinu a pomalu se mění z teenagera bez domova v úspěšnou a silnou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Dale 

všechny recenze uživatele

Neviem, čím mal tento film byť, ale viem, čím sa stal - americkou telenovelou s hviezdnym obsadením. Odporúčam všetkým ľuďom trpiacim bulímiou, aby si to púšťali stále dokola a budú krásne štíhli. Mne bolo na zvracanie už len z mena, ktoré dala Natálka svojmu decku a postava, ktorú hrala Ashley Judd... otras. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Natalie Portman, Ashley Judd a Joan Cusack jsou natolik přesvědčivé, že jsem dokonce chvíli uvažoval i o druhé hvězdičce. Ale to by scénář musel být alespoň trochu méně dementní a dialogy by nesměly být tak otřesné. Jestli ten román byl jen z poloviny tak špatný jako scénář, divím se, že ho vůbec někdo dočetl. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Natálka, přátelští lidé ve filmu, hodně se toho ve filmu událo -film je ovšem hodně zdlouhavý a sledování je náročné/// Film je z 85% drama, ze 14% romantický a z 1% komedie. To jen aby bylo jasno o zařazení snímku. Rozhodně nejde mluvit o tom, že by byl snímek jakkoliv zábavný či snad vtipný. Děj je po celou dobu hodně vážný, až na poslední minutu kdy je opravdu dojemný. Je to tedy spíš příběh o tom jak se mladá zbouchnutá dívka snaží protloukat životem a často narazí na přátelské lidi, kteří jí pomohou z nejhoršího. Rozhodně se nejdená o klasický příběh o popelce a než dojde ke svému štěstí bude jí to trvat 119 minut čistého času. Toho filmového pak zhruba 5-6 let. Dost zvláštní film, řekl bych asi s trošku utahanou réžijí. No ale rád jsem zas po dlouhé době viděl Natálku./// Celkem 56%/// ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo jako naprostá hovadina, kterou od odpadu dělí jenom krůček (naivní těhotná sedmnáctka, "bydlící" a rodící v obchoďáku), pak, zhruba někde mezi třetinou a polovinou, se to srovnalo do jakž takž koukatelné podoby, i když k tomu, aby mě to zaujalo, tomu docela dost chybělo po celou dobu. Natalie Portman a docela slušný soundtrack to nakonec dostal do takových bídnějších třech *, ale víckrát si to jistě nepustím. Abych nezapomněl, asi by tomu bývalo prospělo, kdyby to bylo o něco kratší. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek se velmi rychle zvrhl v typicky přeslazený biják o "silných ženských charakterech" a dojímavá Portmanová mi každou minutou navíc byla čím dál méně sympatická, jako by na začátku a na konci stála úplně jiná postava - vývoj hlavní hrdinky prostě nebyl dost dobře vychytán. A navíc sáhodlouhá stopáž a tragické tornádo... Dvěma slovy: NIC MOC ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Univerzita na konci filmu, která se má nacházet na East Coast, je ve skutečnosti Baylorova univerzita ve Waco v Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama