Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Nin 

všechny recenze uživatele

První Austin Powers je poměrně klasika, i když se ještě oproti dalším dílům drží relativně zkrátka. Jde o hodně sexy komedii (hlavně díky božské Elizabeth Hurley), která má hodně stupidních vtipů, ale najdou se i nápadité a dokonce i několik vyloženě chytrých. Celkově Špionátor není kdovíjak vtipným filmem, ale příjemně se na něho kouká a má svůj nezaměnitelný styl. (7/10) ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Už v době, kdy tahle komedie brázdila kina, mi připadala strašně trapná. Po humoru ani památka, jestli jsem se zasmála třikrát za celý film, tak to mu ještě hodně fandím. Dnes nemám odvahu se znovu podívat, protože v závislosti na vývoji mého vkusu by se ty dvě hvězdičky zřejmě otřásaly v základech. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Před nedávném jsem viděl bláznivou komedii Barb a Star u jejíhož sledování se mě vybavil právě Austin Powers a tak jsem si ho musel zopakovat, jestli mi nezačal měknout mozek, že mě začaly bavit takové crazy věci. Naštěstí se mi potvrdilo, že tohle je opravdu jiné – poněkud zatuchlejší kafé, které se s výše uvedeným filmem nedá srovnávat – aspoň v mých očích. Styl humoru Špionátora mi už tak nesedl a ani jsem se moc nebavil. Nemůžu však říct, že bych se vůbec nezasmál, ale spíš jsem si tu užíval hypísáckou stylizaci a narážky proti prudérnímu dnešku. Vlastně je to taková parodie na Jamese Bonda viděná očima Mike Myerse. Přesto mě to neodradilo a ještě jsem si k diváckému zážitku přidal i druhý díl. Což byl ještě větší úlet, ale tady se vařilo už jen ze „slávy“ staršího bratříčka. Nic proti ničemu a asi je dost diváků, co na podobných kouscích ujíždějí. Já se k nim rozhodně nepřidám a abych ukázal své dobré srdce, tak ani jeden nedostane odpad ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mike Myers si roli Austina Powerse i dr. Zloducha užívá plnými doušky, a proto se občas stalo, že překročil jisté hranice kvalitního humoru, a namísto toho to vypadalo jako laciná komedie pro fekálisty. Ale co! To že jsem se chvílemi fakt smál, popřít nemohu, takže rozhodně nechci tento film srážet někam do odpadu. Zkrátka oddychovka, která chvílemi pobaví, ale i znechutí. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Mam takovy pocit ze vsichni tady na databazi si hrajou na intelektualni veliciny, protoze hodnoceni perel jako je serie Austin powers je ostuda!!! Mike Myers balancuje na okraji propasti geniality a melam pada do trpanosti ale nikdy do ni nespadne, nebo jen kdyz chce! Jen tak mimochodem na imdb ma Austin 7/10 a 30 tisic hodnoceni coz hovori v muj dobry vkus:-) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Název úvodní písně k filmu je "Soul Bossa Nova" složená Quincy Jonesem. Později byl stejný námět použit pro Kanadskou show "Definition" (1974). (PußyMagnet)
  • Slovo "Fembot" bylo poprvé vyřčeno v epizodě seriálu The Bionic Woman (1976) s názvem "Kill Oscar" napsané scénáristou Arthurem Rowem. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama