Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

choze 

všechny recenze uživatele

"PĚKNÝ HADRY. PATŘÍTE K HOTELOVÉ SHOW?" - "NE, JSEM ANGLIČAN." Mike Myers je jak vtipně, tak trapně přehrávající tornádo, buldozer, co před sebou hrne scénky geniální (smrt Willa Ferella, Dr. Evil vymýšlí po rozmrazení neaktuální plány na ovládnutí světa, Dr. Evil se synem na terapii...) i bolestně pubertální (nekonečné močení, Tom Arnold v kabince). Na každý pád dobře zná a miluje to, co velmi nápaditě paroduje, tedy splňuje základní pravidlo dobré parodie, a jeho záběr dalece přesahuje pouhou bondovskou parodii. S brýlemi svého idolu Petera Sellerse na nose, a s megašukézní Liz Hurley v černém koženém oblečku a la Emma Peel z Avengers po boku, si střílí rovnou z celých 60. (a 90.) let a přitom na nás hrne tuny odkazů a cameo roliček. No, nepodlehněte mu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mike Myers naprosto žije s tou rolí. to co předvádí na plátně se jen tak nevidí a hlášky padaj jedna za druhou. Každý herec se přesně ke své postavě náramně hodí ať už je to Dr. Zloduch nebo jeho syn. Příběh je tak trochu klišovitý ale to nevadí pač jde hlavně o legraci, která zalepí i některé nudné pasáže ve filmu. Teda co to řikám nudné scény....no ono jich tam stejnak ani moc není. Dal bych 5 * ale občas mi to přijde až příliš klišovité a bláznivé například u Dr. Zloducha, který by mohl dostat i cenu za největšího magora na Zemi. --- Oh, behave! Yeah Baby, Yeah! Suck My Mojo! ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, parádní ujetá parodie - dělá si to prdel ze všech trapáren, chyb a klišé bondovskejch filmů, ale k tomu je tohle ještě retro a hodně ujety. Postava Austina Danger Powerse je vychytaná a ty jeho ksichty, tanečky, pohyby, sexuální sex-appeal, hlášky a dokonalost (kromě zubů), jsou fakt originální a často fakt vtipny. Taky hlavní padouch Dr. Evil se mu moc povedl. Taky ty předěly mezi různejma scénama, kdy Austin Powers v retro studiu dělá různy ksichty, jsou super. Někdy to ale je už moc a vtipnost se ztratí. Ale zas tak moč to nevadi... ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film mal jednu úlohu - rozosmiať diváka. ja som divák. mňa rozosmial. a bavil som sa dobre a úprimne. pozrel som si ho dokonca už dvakrát. a dvakrát som sa vynikajúco smial a zabával. nevidím dôvod, prečo by som ho neohodnotil kladne. navyše tento film sa venoval tomu, čomu snáď ešte žiaden akčný film - "ako veľmi trpia rodiny zločincov" ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. The Magic Piper (Of Love) - Edwyn Collins [3:50] ,2. BBC - Ming Tea [2:06] ,3. Incense And Peppermints - Strawberry Alarm Clock [2:48] ,4. Carnival - The Cardigans [3:38] ,5. Mas Que Nada - Sergio Mendes & Brasil '66 [2:40] ,6. Female Of The Species - Space [3:09] ,7. You Showed Me - The Lightning Seeds [4:07] ,8. Soul Bossa Nova - Quincy Jones [2:45] ,9. These Days - Luxury [3:12] ,10. Austin's Theme - The James Taylor Quartet [3:39] ,11. I Touch Myself - The Divinyls [3:47] ,12. Call Me - The Mike Flowers Pops [2:52] ,13. The Look Of Love - Susanna Hoffs [3:45] ,14. What The World Needs Now Is Love - Burt Bacharach/The Posies [3:57] ,15. The Book Lovers - Broadcast [3:33] ,16. Austin Powers - Wondermints [2:46] ,17. The Shag-adelic Austin Powers Score Medley [4:49], ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Pro stanici 2001 Fox Network TV bylo jméno Alotty Faginy změněno na Alotta Clefage. (PußyMagnet)
  • Slovo "Fembot" bylo poprvé vyřčeno v epizodě seriálu The Bionic Woman (1976) s názvem "Kill Oscar" napsané scénáristou Arthurem Rowem. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama