Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

darwin 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od tolik opěvované jedničky si dvojka na nic nehraje a je nepokrytě teen filmem pro nadržené teenagery. Robin Dunne, jediné herecké positivum tohoto filmu, dělá co může, ale nedokáže film vytáhnout z bahna podprůměrnosti. Nelogický a v zásadě stupidní závěr pouze podtrhuje rozpačitý dojem z filmu. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že dle mého osobního názoru, byla jednička tím nejabsurdnějším a nejdebilnějším (omlouvám se) snímkem, který jsem za celý rok 2005 viděl, tak tohle pokračování je naprosto geniální parodií na hodně ujeté téma. Chápu, že je tady knižní předloha, která má jisté kvality, ale pokud na vše zapomenete, a hlavně pokud chcete zapomenout, tak zjistíte, že jednička je nesmyslný blábol, který se snáží tvářit vážně a dvojka jí po celou svou krátkou stopáž pohrdavě kouká do očí. A v závěru jí plivne dvakrát do ksichtu a odejde. Ale couvá! To aby si nikdo nemyslel, že utíká... (viz. film) A nezapomeňte - nikdy holkám (resp. ženám obecně) nekupujte mobil. Pak jednou zůstanete sedět na lavičce a budete litovat... ;o) PS: Zastřelte mě, ale fakt se mi to líbilo. A obě hlavní představitelky byly dokonalé. Teda, herecky ne, ale vždyť je to parodie... Copak Leslie Nielsen někdy hrál na Oskara? [leden 2006] ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Dvojka trpí klasickým neduhem dvojek - je prostě horší než jednička a taky docela jiné, ale je to stále o tom. Proč většina lidí hodnotí negativně je jasné. Tentokrát tu nehodnotím herecké kvality, smysluplnost děje, nebo snad režii. O co tu celou dobu jde je pointa a to se mi sakra líbí. ... Pokaždé, když na tebe myslí je vlhka. Vlhka? Jo, má slzy v očích.... Mrtvá štěňátka! ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedený odvar prvního dílu se může opřít leda o povedenou hudební složku, která ovšem byla - jak jinak - přejata z původního filmu. Zápletka je značně uhozená, a spíše by se hodila jako synopse do seriálu pro nenáročné teenegry. Všechno působí - přesně jak napsal tron - mdlým dojmem, chybí tomu drajv a bohužel i alespoň maličká šptka zábavnosti. Tím největším zklamáním je však absence někoho pěkného. Od béčkového pokračování kladně přijatého snímku jsem čekal něco více sexy. ()

bolf!k 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu je to brany vic jako komedie, nerikam buhvijak ftipna, ale standard mezi tema teen. Bohuzel se to menuje Cruel intentions 2 a vzhledem k tomu musim srovnavat s prvnim dilem ktery se mi libil a zaujal nejen jednoduchymi ftipy typu: holka se u dela na sedle,haha" ale i necim vic ;-) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama