Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (1 057)

plakát

Matematika zločinu (2023) (seriál) 

TV Nova je tragická, bulvárnost tohohle počinu je k zblití.

plakát

Přišla v noci (2023) 

Paní Peková famózní, tu úzkost ústřední dvojice jsem pociťoval do morku kostí, takže škoda toho konce.

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) odpad!

Není možný půjčit si název a čekat, že se vyhnu srovnání s první sérií. Scénář, režie a herecké výkony, kdy Kali Reis je vyloženě marná, ale ani Jodie nijak nezáří, jsou utrpení a zkrátka směšný. Je sice možný, že kdyby se to jmenovalo jinak, tak bych tomu dvě hvězdy dal. Ale taky je fakt, že kdyby se to jmenovalo jinak, tak skončím po prvních dvou dílech.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Originál mě nikdy nezaujal, takže o nějaké nostalgii nemůže být řeč. Je to klasický akční výplach a při sledování bolí oči z toho, jak je to hloupý. Mimochodem je zarážející, že milovník aviatiky Cruise degraduje stroje, které sám tak obdivuje. Jeho souboj v F14 popelnici s dvěma 5G letouny byl prostě trapnej. Takže za mě už nikdy, sorry jako.

plakát

BANGER. (2022) 

Čtvrtá je za koule natočit u nás i něco zajímavější, než romcom dle zajetýho scénáře. Jen ten Český lev měl jít spíš za Mišíkem.

plakát

Lovci aligátorů (2012) (seriál) 

Kupodivu po pár dílech, kdy hlavní dvojka pořád dokola opakuje, jak nebezpečná práce to je, a co všechno by se jim mohlo stát, kdyby se něco pokazilo, mám pocit, že bych už aligátora zvládl chytit sám. Jsou to mantáci, ale je s nima sranda. Jen by si producenti mohli odpustit ty snahy o mezilidská dramata, na kterých si hlavní neherci vždycky vylámou zuby.

plakát

Creed (2015) 

Velký zklamání.

plakát

Ranč (2016) (seriál) 

Zatím se to hledá, ale obsazení super a má to fajn atmosféru, takže doufám, že budou pokračovat.