Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí si vyrazí na párty do odlehlého domu. Ale měli raději zůstat doma, tento výlet se již brzy změní v noční můru. Čeká je totiž setkání se šíleným policistou, který jim hodlá pořádně "zatopit". (Chupacabre)

Recenze (28)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Že by americký remake francouzského Policajt nebo rošťák? Páč tenhle polda je pěkný rošťák. Tohle je tak tupé, až to má skoro koule. Chlapecké role na úrovní zvláštní školy pro manekýny, holky jsou o trochu, ale jen o trochu lepší. Satanský policajt si tak svýma ksichtama, hláškama a trapně nuceným smíchem pro sebe krade takřka celej film. Až je škoda, že to ke konci začne ztrácet dech a točit se v začarovaném kruhu nudy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Z jistého úhlu pohledu se jedná o roztomilé mozkovýplachové retro ze zlaté doby VHSkového videobraku. Ale na druhou stranu je to nudná a slabomyslná hovadina i na mě, milce pokleslých žánrů a špatných filmů všeobecně. Scénárista mnoho talentu (fantazie) nepobral, a tak vám nejspíš těch odmdesát minut stopáže bude připadat jako věčnost. No ale třeba vás aspoň pobaví postava PsychoCopa, vyznavače tří šestek, pentagramů a Satana, jehož hlášky i grimasy jsou kulervoucí. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Maniac Cop(1988) je starou známou klasikou kterou jsem sjížděl ještě na VHSkách. Jeho "kolega" Psychocop mě svýho času úplně minul a vidím o prvně až teď. Maniac Cop alias Matt Cordell byl mrtvým fízlem kterej se navrací zpět aby se pomstil. Kdežto Psychocop to má trošku jinak což je vidět hned na začátku filmu. 666, pentagram a kalich s krví. Tenhle fízl uctívá satana. Takže další Béčkovej slasher o vraždícím fízlovi jen v trošku jiným podání. A proč ne když to nenudí. Sem tam padne nějaká hláška a i nějaká ta vražda se povedla. Klidně ty 3slabší hvězdy dám. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje SPOILERY: Vlastně ani nevím za co dávám jednu hvězdičku, možná za Psycho copa 2, kterého jsem jakožto puberťák měl docela rád a který přišel i do naší videodistribuce. Je sice stejně hloupý ale pubescentovi nabídne alespoň pohled na obnažená těla, v jedničce chybí i tohle:) Svým způsobem je to vlastně ale sranda, tak špatní herci a hloupý scénař se jen tak nevidí. Pobíhání mládeže v hájku, kde občas zpoza stromu jukne děsnej satanistickej polda, udělá škleb a pronese děsně vtipnou hlášku, na konci ho hlavní sympatický těžce zraněný mužský hrdina ze dvou metrů prošpikuje dobře hozenou kládou, poté co je hlavní děsně uvědomělou ženskou hrdinkou několikrát postřelen do hrudi..prozrazuju konec, ale ten byl prostě nejzábavnější:) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctový slasher o satanistickém policajtovi, který dnešnímu divákovi nemá moc co nabídnout... Vraždy nejsou moc nápadité a hodně zamrzí naprostá absence nahoty (ale tak už to na konci osmdesátek chodilo, no co už)... Co potěší jsou policajtovy vtipné hlášky, to se člověk alespoň zasměje... Musím říct, že druhý díl mě bavil o něco víc... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama