Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyu-sik a jeho kamarád Seon-dal studují na kněze. Díky nehodě s posvěceným pohárem musí oba mladíci strávit nějaký čas před vysvěcením na jedné faře. Zde Seon-dal potkává krásnou farářovu neteř Bong-hee a dostane za úkol ji obrátit na víru. Jejich sympatie postupem času rostou, avšak Seon-dalovo vysvěcení se blíží. (ČSFD)

Recenze (22)

toma.baza 

všechny recenze uživatele

Dva budoucí kněží, jeden z nich trochu bigotnější, rozbijou v semináři relikvili, kterou posvětil sám papež, a jsou za trest poslani do venkovské farnosti, aby tam strávili dobu, která jim zbývá do vysvěcení a do slibu celibátu. Na faru ve stejnou dobu přijede poněkud volnomyšlenkářská farářova neteř... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která vlastně ničim moc nevyniká a už vůbec ne vtipností, ale tak nějak se na to příjemně a nenásilně koukalo, že tomu musim dát vyšší hodnocení, než by si samotnej hodně předvídatelnej film vlastně zasloužil a samozřejmě velkej podíl na tý příjemnosti měla moje oblíbenkyně Ji-won Ha ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Čistě natočená, nenáročná předvídatelná a kdo ví co ještě, .. podívaná s minimem vtipu, . . tak proč se koukat právě na Shinbu sueob ? Hlavním plusem je rozdílnost a osobní překážky, které brání sblížení hlavních postav, budoucí kněz a nafoukaná farářova neteř, která se snaží najít štěstí v lásce, která může být blíž než si dokáže připustit. 65 % ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

2 slečinky se do sebe zamilují. Jedna se chová jako kráva a ta druhá má knír. Skromná pohádková love story, která je až cudně čistá, tudíž nudná, nezajímavá, strašlivě dlouhá a nudná. Komedie to není ani náhodou, alespoň tedy ne pro člověka, který Korejskou kulturu asi nechápe, nebo není takový romantik, aby to nějak stravitelně vstřebal. Už jsem říkal, že to byla nuda? Nejhorší Jihokorejský snímek, který jsem doposud viděl a navíc to byla fakt strašná nuda! Zkuste radši Welcome to Dongmakgol. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Největším problém tohotu filmu je ústřední dvojice. Hlavní hrdinka je první půlku doslova nesnesitelná (aspoň, že je Ji-won Ha hezká), ale ani Sang-u Kwon to zrovna nevytrhne. V kombinaci s nepříliš vtipným scénářem, mě prostě bylo zatěžko jim fandit. Takový obyčejný průměr, od obou herců bych doporučil určitě jiné filmy (zvlášť Sang-u Kwona). ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama