Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

lumiros 

všechny recenze uživatele

Příjemně strávený čas, kdy jsem hltal každičkou větu, každičké slůvko. Pravda začátek filmu byl trošičku pro mne zvláštní, tedy při prvním shlédnutí, ale nejen to mne přinutilo se na to podívat znovu a věřím, že né naposledy. V žádném případě to není film na jedno použití. Pravda komedie k popukání to není a i přesto mne pár scén dovedlo pěkně rozesmát. Je to pěkný příběh, který stojí za to vidět. ()

štěpule 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem propásla ten moment, kdy se místo romantických komedií začaly točit tyhle depresivní rádoby dramata? Na tohle jsem se dívala po filmu Pan rosnička, u kterého jsem si taky myslela, že je to komedie, takže je moje hodnocení asi ovlivněno, ale každopádně tohle není ani komedie ani drama, jenom se to dlouhatánsky vleče. Dodívala jsem se do konce, jinak bych si nedovolila hodnotit, ale musela jsem se hodně přemáhat. ()

Reklama

Mat21 

všechny recenze uživatele

Jack Giamoro je zvíře. Neúprosný manažer stojící v čele jedné z nejprestižnějších filmových agentur zastupujících slavné hollywoodské herce. Hýbe filmovým světem, kráčí přes mrtvoly padlých konkurenčních agentur a práce je jedinou činností, kterou ve svém světě zná. Snad právě proto jeho žena Nina ve slabé chvilce podlehce svodům jednoho z nejvýznamnějcích klientů agentury a vyspí se s ním. Mezi Jackovi vlastnosti určitě nepatří dar odpouštění, Ninu se svými věcmi vyhazuje ze svého domu. Paralelně s touto událostí dochází na terapeutický kurz impulzivního přednášejícího, který jim stanový napsat deník o svém životě, svých pocitech a skrytých tajemstvích. Jack má také spoustu nepřátel, jednou z nich je Barbi Lingová, které se neúspěšně ucházela o záštitu agentury. A když se jí podaří zmocnit Jackova deníku, je rozhodnuta zveřejnit všechna Jackova tajemství, podvody i lži, kterých se dopustil před soudem. ● Ben Affeck ve své možná životní roli odvádí heroický výkon a roli zvířete zvládnul skvěle. Již bych však byl na pochybách, zda-li bylo opravdu nutné zakomponovat do filmu Světák i jeho otce. Scény, ve kterých tančí před akváriem či se v něm potápí mi přišly krajně trapné. ║6.9.2009║ ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrné romantické drama s dobrým výkonem Bena Afflecka. Jde o zvláštní film, který v sobě mixuje více žánrů a dohromady dělá takové nedonošené děcko, které mohlo být lepším filmem. Předně jde o to, že z filozofického dramatu o životě se vyklube jednoduché vyprávění o nedokonalosti člověka, honbou za kariérou a lásce, které končí happyendem. A to sráží bodíky dolů. Plusem je dobrá hudba (hlavní motiv) a fakt, že se na to dobře kouká. Nad některými dialogy se dá i zamyslet a občas se člověk ušklíbne nějaké vtipné situaci ze života. Mohlo to ale dopadnout mnohem lépe. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Spousta zajímavých myšlenek (ano povětšinou z úst Johna Cleese), Gina Gershon a neobvykle pojatá komede. Pro mě překvapení a zase jednou film, od kterého jsem nic nečekal, ale dostalo se mi něco, co jsem se zájmem shlédl. Co mi tam jediné vadilo, tak jsou ty půlené obrazy, tady to bylo úplně zbytečné. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama