Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (79)

plakát

Dluh (2010) 

Celý film byl na 4 hvězdy, dobrá atmosféra, slušná zápletka, jenom mi neseděl ten závěr (konkrétně ta "bojová scéna" na konci).

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Tak tohle je vážně pecka, vůbec jsem nečekala, že mě to tak osloví. Byla to zábava i námět k zamyšlení, vlastně od začátku jsem jenom doufala, že to nezabijí nějakým příšerným koncem, jak se to často stává, ale poslední dva díly byly ohromující (marně se snažím přijít na jiné slovo, které by to vystihlo)! I'm sexy and I know it!

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

Tak to je blbost.. První série ještě šla, druhá slabší průměr a u třetí už jenom nevěřícně kroutím hlavou, to se opravdu nepovedlo.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Strašně roztahané, mít to o hodinu míň, mělo by to aspoň nějaký spád, takto se snad ani nedá mluvit o nějakém vyvýjejícím se ději. K tomu nestabilní kamera, spousta rádoby uměleckých i rádoby realistických záběrů a protivná hudba mi prostě dohromady nedají dobrý film. Ale Leo se snažil co mu síly stačily, tak toho Oscara chápu.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Nuda, nuda, šeď, šeď, potoky krve... nuda, šeď, krev.. rádoby překvapivé rozuzlení, které, jak už tady někdo psal, nedává vlastně smysl a zase krev. No, už jsem viděla i horší, ale tyto tři hodiny života už mi, bohužel, nikdo nevrátí. Až po přečtení zajímavostí tady jsem aspoň zjistila, že se jedná o snůšku odkazů něčeho na něco, které běžný divák nemá šanci rozpoznat.

plakát

Ovečka Shaun ve filmu (2015) 

Hmm, hodně "dospělácká" zábava. Děti z toho asi moc nepochytí. Nevím, proč do jednoduché pohádky o ovečkách cpát tolik zbytečností (doktoři neléčí, jenom hrají golf, všichni se musí nechat ostříhat podle toho, kdo má u fotky nejvíc lajků a vyšinutý deratizátor přestává být vtipný po deseti minutách...). U většiny pětiminutových dílů seriálu jsem se nasmála a pobavila daleko víc, než u celého tohoto filmu.

plakát

The Crimson Field (2014) (seriál) 

Seriál se snaží aspoň trochu přiblížit první světovou válku, vlastně nemá nějakou výraznější zápletku, děj plyne prostě jako život, ale přitom stihli tvůrci aspoň nakousnout většinu důležitých témat ("celibát" sester, vojáky kteří se úmyslně zranili aby se mohli vrátit domů, naopak vojáky kteří předstírali že jsou v pořádku aby se mohli s ostatními vrátit na frontu, zradu a špiony, obchodování s vojenskými zásobami, ...). Tady nejde o diváckou úspěšnost a podobně, na nic si nehrají, jde o to přiblížit nám dobu, o které toho dnes už bohužel moc nevíme. Stojí to za shlédnutí, já jsem se určitě nedívala naposled.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Tak tuhle "pohádku" (spíš politickou satiru "Máme přece vládu odborníků, které jsme si sami zvolili, tak se nemusíme o nic starat") zachraňuje jedině Klusův výkon (a to nejsem jeho fanynka). Kdyby nezpíval, dám o hvězdu víc.

plakát

Veronica Marsová (2014) 

Jo, tak to je jeden z nejlepších seriálových závěrů, co jsem za posledních pár let viděla. Žádné nudné setkání třídy po deseti letech, film si uchovat temnotu a záhadnost seriálu. Po jeho skončení jsem si říkala "a to je jako všechno?". Super, ale hodnotím jako věrná seriálová fanynka, tak mě berte s rezervou.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Hezký film s krásnou hudbou a výbornou atmosférou přebíjí hrozně nesympatický hlavní hrdina. Nemohla jsem ho vystát od první minuty.. Jinak by to mohl být jeden z mých oblíbených filmů, takto budu ráda, když na něj rychle zapomenu. Škoda.