Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

pepo 

všechny recenze uživatele

Dve dekády stará teenagerská feel good pecka, ktorá mi spravila obrovskú radosť. Hromada sympatických postáv (medzi nimi Liv Tyler a Renee Zellweger v predhviezdnom období) a ešte viac skvelej hudby. Normálne by som si prial nech sa natočí pokračovanie v štýle Clerks. U mňa ešte lepšie než podobný Linklaterov Dazed and Confussed 9/10 Videný Director´s cut ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Z filmu čiší neskutečná pohoda a herci si museli natáčení hrozně užít...aspoň mám z nich takový pocit. Sranda bylo vidět některé budoucí hvězdy vidět na začátku jejich kariéry. Nesmím zapomenout na skvělou hudbu. Jsem rád, že jsem film zkoukl, ale na zadek jsem si z něj neseděl a proto průměrné hodnocení... ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám ráda. Rozhodně bych doporučila ho vidět víckrát, než se rozhodnete ho hodnotit. Je docela dost možné, že na poprvé vám tento snímek nepřinese to, co se dostaví až na druhé shlédnutí. Důvod, proč je lepší tento flick vidět víckrát, je že silné stránky tohoto filmu budou pak pro vás více evidentní. Každá postava je velice dobře charakterizována se všemi možnými vlastnostmi a to je zrovna jedna z více věcí, které můžete snadno přehlédnout, vzhledem k tomu, že na poprvé se spíše snažíte pochopit příběh, nežli maličkosti okolo. Je zde také vynikající soundtrack, který rozhodně ocení každý, kdo miluje starý dobrý 'fláky'. Dále herecké obsazení; na to si také nemohu stěžovat. Herci mají mezi sebou nepřehlédnutelnou chemii a rozhovory mezi nimi jsou také 'on point'. Také je důležité dodat, že se tento film rozhodně nesnaží působit vážně, naopak je braný s lehkou nadsázkou a proto je velice příjemné se na něj dívat. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film v ktorom funguje všetko, hoci by nemalo. Jeden deň v Joeovom živote je eskapádou mladíckej nerozvážnosti a prostoduchej radosti. Skupina teenagerov pracujúcich v obchode má svoje vlastne starosti, túžby, ašpirácie a jediný dôvod prečo im to všetko drží pokope. Všetky tie hádky a odpustenia je vlastne preto, lebo majú hudbu. A asi aj samých seba. Ten film je častokrát na hrane. Celý čas koketuje s tým že spadne do primitívnej, za vlasy pritiahnutej báchorky. Lenže ono to má akúsi pridanú hodnotu. Túžbu režiséra skrátka povedať všetko a po svojom. A v tom sa filmu nedá uprieť určitá originalita. Bavil som sa. Je to skvelý Manifest of Youth. A Liv Tayler je tu dychberúca. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nevím o co tady režisérovi šlo, ale moc se mu to nepovedlo. Zápletka přímo vybízela k pohodové letní komedii, v níž bude parta podivínů usilovat o záchranu milovaného podniku. Něco jako Vybíjená, ale místo posilovny by tam byl obchod s deskama. Jenže tady se nikdo o nic nesnaží, za jeden provaz rozhodně netáhnou, a zároveň si každý prošel větší osobní krizí. Děj místy dost hořknul, což také znamená, že humoru si tady člověk moc neužije. Ani ta hudba není taková, jakou bych od filmu z půlky devadesátek čekal. Závěr mi ale náladu trochu spravil. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • V době natáčení byl představitel Berka Coyote Shivers ženatý s Bebe Buell, matkou Liv Tayler, která ztvárnila Corey. (Marek#33)
  • Scény, kde se objevila postava Andreho (ztvárnil ho Tobey Maguire), byly z konečné podoby filmu vystřiženy. (Candid)
  • V roku 2003 vyšlo DVD s názvom "Empire Records Remix, the Fan Edition", na ktorom sa nachádzajú aj predtým nevydané scény, vystrihnuté zábery a mnoho iných špeciálnych bonusov. (U_S_O)

Reklama

Reklama