Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Texaského masakru pod českým názvem Masakr v Texasu. Tento díl jsem viděl poprvé na DVD s titulkama z videopůjčovny, nejdřív jsem si myslel že je to skvělá trojka Kožená tvář a ono hovno! :D Netušil jsem tenkrát že má tenhle horor ještě další pokračování, tak jsem myslel že to bude trojka. No tak pak mě tenhle díl ještě navíc hodně zklamal, nejhorší díl Texaského masakru. Matthew McConaughey v roli Vilmera zahrál toho magora dobře, jinak je to strašná nuda. Robert Jacks v roli Leatherface stál za hovno, jak věčně ječí a ještě k tomu se maluje jako ženská bylo hrozný, nejhorší představitel Kožené tváře. Gore efekty tady vůbec nejsou, což je další mínus a je tady všechno špatně. Renée Zellweger v roli Jenny taky nebyla nic moc. Ani se nedivím že režisér Kim Henkel pak už nic jinýho dalšího nenatočil po takovym propadáku. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejhorší díl série, kterej už není ani hororem. Parodická komedie parodující sama sebe, tak to už je vážně úlet nejvyššího kalibru. Copak to tu vlastně všechno máme? Ano magorskou rodinku, teda spíše spolek dementů, k tomu samozřejmě nějakou tu skupinku lovné zvěře, no a na konec nějaké muže v černém. No prostě naprostá šílenost na kterou čumíte a přemejšlíte o tom co tím tvůrci chtěli asi říct. No o dementním chování postav a naprostých dementních dialogách se nebudeme ani rači zmiňovat. Před odpadní stokou to zachránilo jen to, že to je tak blbě dementní, že to je až zábavné, ale jinak se jedná opravdu o film pro naprosté sadomasochisti, kteří vyhledávají podobné sračky pro pobavení. Samozřejmě, že společného se sérií to má asi jen to, že se to odehrává v Texasu. Fuj už nikdy více. ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Kim Henkel si měl vybrat, jestli chce natočit komedii nebo horor. Nepodařilo se mu totiž ani jedno. Na komedii je tenhle nepodařený remake či pokračovaní příliš nevtipný, na horor příliš srandovní, což není dobře, protože se divák těžko může rozhodnout, jestli se bude smát nebo bát, takže je zmaten a místo toho, aby sledoval film, neustále přemítá o tom, na co se vlastně dívá. O srovnávání s původním filmem z roku 1974 nemůže být ani řeči, není zde totiž co srovnat. Pokud si chcete užít kombinace komedie s hororem, sáhněte po předpánoprstenovských počinech Petera Jacksona (Bad Taste, Braindead). ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Dal jsem tomu šanci a nechtěl jsem věřit, že by to byl až takovej shit, no a ono je to fakt katastrofa :-) Naprosto debilní scénář, k tomu nulový napětí, nulová akce, žádná krev a Leatherface je tlustej uječenec. Jediní kdo se snažili byli Renée a Matthew, taky se jako jediný vyhrabali z týhle filmový žumpy do první ligy. Tohle prostě není ani horor ani komedie ani drámo, nic co by stálo za to. Je to jen vyprahlá ujetost, která jen nudí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To si vybavuji, že jsem na tomhle byl v kině, jenže jsem tehdy o nějakém Texaském masakru motorovou pilou neměl ani páru. Ty dialogy jsou tak hloupé, studenti tak debilní, postavy tak naprosto mimo a český dabing tak k zblití, až je na to radost koukat a alespoň tu jednu hvězdu tomu prostě dát musím. Být ten film ještě o něco hloupější, debilnější a stupidnější, mohl by se stát trashovým kultem! Trefný komentář Caelos! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)

Reklama

Reklama