Reklama

Reklama

Tichá pláž

Obsahy(1)

Škola končí a čtyři studenti se rozhodnou strávit začátek prázdnin na krásné opuštěné pláži. Před nimi leží širý oceán, volné dny plné slunce a objevování tajemství lásky a sexu. Žádný z nich netuší, že je čekají i chvíle hrůzy, která proniká až do morku kostí. Gary, Brad, Emily a Tracey se setkají s podivínem Zippem, ale to ještě neví, že strach je uvězní v síti jako bezbranné ryby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi docela i líbil, i když z toho šlo vymáčknout mnohem více. Docela mi tam scházela lepší hudba a lepší kamera, která byla kolikrát i hrozná. Ale celkově dobře budovaná atmosféra a dobrý konec. Pro mě to je za 50% a být tam lepší kamery, tak dám i 60 až 70. Velká škoda dobrého nápadu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 2/10 Hudba 4/10 Efekty 2/10/// +no tak to rozuzlení bylo opravdu překvapující, no ale aspoň nějaký zvrat -špatná režie, toporní a nesimpatičtí herci, ze začátku nulová atmosféra/// Našlo by se tady hodně nedostatků. Jediný opravdu kloudný nápad je ta pointa v závěru. S takovou se člověk nesetkává každý den. Jinak je to ovšem divný film. Vše je divné, člověk se neorientuje, nechápe. Postavy se chovají hloupě a podivně, atmosféra je budována pomalu. Nedočkáme se ani žádné pořádného masakru. Vlastně žádného je přesnější termín a při tom dlouhém čekání na "něco" to dost nudí. Navíc na obálce je napsáno "horor se sexy mladými lidmi. Leda prd. Sexy určitě nejsou./// Celkem 24%/// ()

Reklama

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia mali očividne radi a jasne sa inšpirovali Texaským masakrom motorovou pílou - a to nie príbehom, ale formou. Surová, až dokumentaristická low-budget kamera, nemastní-neslaní občas prehrávajúci herci, Wolkgswagen van a v neposlednom rade i doslovne vykradnutá "železná" hudba. Narozdiel od Masakru ale postráda hutnú atmosféru, gore efekty a uspokojujúci záver. Dobrý pokus, ktorý bohužiaľ nevyšiel. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Každý občas udělá nějakou hloupou věc. Třeba že se podívá na tenhle film. Sledovat absolutně nesympatické "herce", naprosto stupidní děj a k tomu poslouchat dementní dialogy o ničem, to je skutečně ubíjející. Věřte, že větší zábavou je na pláži sledovat třeba kraba, jak se snaží vrátit do moře. I kdyby to mělo trvat hodiny. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Australské horory bývají zajímavé a ani tento není vyjímkou, dobrá kamera, hudba, která mi místy připomínala ponurou atmesféru seriálu Twin peaks. To vše bohužel chvílemy shazují někdy dost hloupé dialogy (nebo spíš monology dvou k sobě navzájem mluvících postav, přičemž každa si mele to svoje) a dost vykonstruovaný a překombinovaný konec... i když scéna prznění Lenky Kripac překvapila... Nu což, nebylo to špatné, jen tomu něco chybělo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama