Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (145)

Shit 

všechny recenze uživatele

Německá dobytkářská odpověď na Shreka. Vůbec se nedivim, že rodiče z toho utíkali s malejma dětma, jak Dolph Lundgren od dobrejch scénářů, jelikož těch prasáckejch a sexistickejch narážek je tam víc než dost, možná až moc a jedinej, kdo se tak u toho může dobře bavit je někdo jako já, ale i tak je tu spousta vtipů, který jsou spíš trapný a celkově to vyznívá dost slabě, když se zrovna nezadaří něco zábavnýho. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučký animák,keď pri polovici filmu zaznelo THE END tak som si vydýchol že konečne to utrpenie skončilo ale nie pokračovalo to ešte asi 40min.Strašne divný humor,ktorý ma vobec neoslovil.Hádam tri krát som sa zasmial a to si myslím že je dosť málo.Animácia bola neskutočné zlá a tej trápnosti som v animáku už dlho nevidel.Už len dodám,Že tento film je čistá vykrádačka na iné filmy tzv.veľmi zlá paródia. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Německý rádoby vtipný animáč, který hrozně chce být jako Shrek - v animaci, různých parodiích, a být ještě lepší v míře nevkusností. Zlomyslný yetti uzavře v tísni smlouvu s ďáblem, že mu přivede nejkrásnější ženu na světě. Tou je samozřejmě císařovna Sissi, která však žije šťastně s Franzem - peněz na podpal je dost, oddané služebnictvo, které snáší každou ránu, po ruce. A pak se tu objeví ten zvláštní chlupáč, který zdá se Franzovi začne přebírat manželku. Celý příběh je skutečně takto prostý, ostatně i závěrečné vyústění, jež si sami domyslíte. Ale je na něj nabaleno množství spíše fekálních vtípků, puberťáckých fórů, mírně zvráceného černého humoru, a legrácek s jasným sexuálním podtextem. Takže je jasné, že pro děti tenhle animáč rozhodně není. A otázkou je, jestli je pro dospělé, protože tohle se může líbit jen po těžké pařbě nebo dýchánku s konopím. Obraz je čistý, ve formátu 2,35:1, se zvuky v DD 5.1 - český dabing se vyrovná německému originálu nasazením i výběrem hlasů. Samotný disk načíná protipirát, reklama, trailery na filmy Sobík Niko a Funny Games USA, jinak je DVD zcela bez bonusů. Publikováno: 16.12.2008 ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další německé překvapení, tentokrát na poli 3D animace a to celovečerním snímkem Lissi und der wilde Kaiser. Dílko divákovi předhazuje jednoduchý děj nabitý ujetým humorem a pořádnou porcí sexuálních narážek, kde Yetti žijící v Himalájích uzavírá smlouvu s ďáblem, aby se vyhnul peklu. Ďáblovi musí přivést nejkrásnější dívku, kterou není nikdo jiný než slavná císařovna Sissi. Yetti císařovnu unese a po jeho stopách se kromě císaře Franze vydávají i dva dementní lovci. Film, jak jsem již zmínil, stojí především na ujetém humoru, který místy bohužel působí více než trapně. Ale na druhou stranu některé vtípky jsou opravdu vymazlené a animace je na slušné úrovni. Pokud dokážete překousnout řadu sexistických narážek a silně zparodovanou císařovnu s chlapským hlasem (já s tím problém neměl), tak se celkem dobře pobavíte. Mě se líbilo na tři hvězdy. ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Animácia je hrozivá, charaktery postáv priam neznesiteľné, proste tak nejak si Nemci povedali, že do kina treba deti vytiahnuť aj na domácu tvorbu. Vo výsledku je to celé jedna obrovská šialená potvornosť, ktorá nemá hlavu ani pätu, akurát sem-tam ukáže, aké to celé mohlo byť, keby niekto tomu chudákovi zodpovednému za dva-tri podarené vtipy trochu povolil reťaz. A tie dve hviezdičky? Jedna je za poľovanie na krasokorčuliarov, druhá za stresovanie potkanov. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama