Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Výborné hlášky, sarkasticky černý humor (useknutý palec či pavouk lezoucí do podprsenky hlavní hrdinky jsou nezapomenutelné scény) podobný tomu v Odplatě s Melem Gibsonem a nejlepší vypravěč, na jakého jsem snad kdy u filmu narazila, v podání extra mega úžasného Roberta Downeyho Jr. Ale jinak samozřejmě také film, jehož posláním je připomenout vám důležitost přátelství v lidském životě. "Policajti ti určitě uvěří, že si zlomila vaz dřív, než jsi ji střelil do hlavy." 9/10 ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zúročené postřehy ze čtení brakových detektivek a sledování béčkových kriminálek v těžkotonážním mixu trefných slovních přestřelek a nevybíravých pohlavků hvězdám současnosti z Továrny na sny. Shane Black sice skóruje na plné čáře ve své hlavní disciplíně, ale ne každému je shůry dáno, aby zpoza kamery dokázal geniálnímu scénáři vtisknout víc než jenom šedivě rutinní tvar. Chtělo by to buď starého harcovníka T. Scotta a nebo z těch mladších Joe Carnahana. Škoda převeliká, která si napoprvé 4* nezaslouží, ale ke druhému zkouknutí ničím nenaláká. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Veskrze sympatický film s neméně sympatickým obsazením, vynikajícím scénářem, vtipnými hláškami, povznášejícím nadhledem a jedním převelikým "ale". Přes všechnu tu koncentrovanou pohodu jsem se u Kiss Kiss Bang Bang příliš nebavil. Buddy movies mě totiž nikdy příliš neuspokojí (nějak mi ten subžánr spíš leze na nervy) ... takže ačkoli KKBB patří určitě spíše k těm lepším zástupcům, více než mírný palec nahoru ode mne nedostane. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Shane Black se těžko mohl jen tak spokojit s obyčejným scénářem. Opět se jedná o jakýsi typ Buddy Movie tentokráte ale obsazení vskutku nečekané. Jedním s detektivů je gay a ten druhý vlastně má detektiva jenom hrát. V tomhle filmu normálnosti opravdu nehledejte. Bláznivá jízda, které by ještě trošku akce rozhodně prospěla. On se ten film vážně ale brát ani nedá. Takže vše co bylo uvěřitelné na Posledním skautovi nebo na Smrtonosným zbraních tady je naprosto šílené. 70% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Skvělá noirová komedie, kterou si užije spíš fanoušek Raymonda Chandlera než Smrtonosné zbraně. Robert Downey Jr. má konečně pořádnou roli, ve které dokazuje jak moc talentovaným hercem je, hodně mě překvapil i Val Kilmer, kterého nemusím (a to je spíš eufemismus). Shane Black pořád umí, snad brzy zase něco natočí. Do té doby si jeho KKBB pustím nejspíš ještě několikrát... **** 1/2 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Shane Black měl problémy udat rok a půl psaný scénář k filmu. Zachránil ho až legendární producent Joel Silver. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)
  • Keď sa stretol Harry s Harmony v bare mal na tvári škrabanec z bitky, ale nasledujúce ráno ho už na tvári nemal. (saska.smal)
  • Vyzvánění Perryho telefonu je píseň „I will survive.“ (HellFire)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama