Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Za mě o fous lepší než jednička. S novejma rekrutama je v ulicích větší sranda a objeví se pár skvělejch gagů (čínská restaurace). Ale zase docela chybí Harris, kterej byl určitě lepší než Mauser a bylo by taky fajn víc angažovat velitele akademie Lassarda, tři silnější hvězdy. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Prostá priamočiara komédia prekypujúca duchom 80s. V centre naivného príbehu sa ocitá Zedov gang ohrozujúci štvrť. Proti nemu stojí výkvet policajnej akadémia komandanta Lassarda. Poručíka Harrisa  nahradil poručík Mauser ktorý síce nemá v podaní Arta Metrana šmrnc G.W. Baileyho, ale vtipy si držia stabilnú úroveň. Po 40-tich rokoch som sa na nich už tak nebavil. Romantická scéna Tackleberryho a Kirklandovej je pravdepodobne prapôvodcom všetkých vyzliekacích scén plných strelného arzenálu. Podobne kultovou je scéna návštevy Tackleberryho u budúcich svokrovcov. Herecké výkony a produkcia pôsobia z veľkej časti polo-amatérsky, ale to zábavu zasa až tak veľmi nekazí. 70% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Vycvičení už jsou, nezbývá, než je poslat do ulic. Svérázní rekruti tentokrát budou pomáhat Lassardovu mladšímu bratrovi vyčistit 16. okrsek. Druhý díl už není tak svěžím objevem jako první Policejní akademie, ale stále docela slušně odsýpá (ostatně má jen 83 minut) a vyloudí úsměv na tváři. V 16. okrsku roste zločinnost neúměrným tempem. A tak Lassard, mladší bratr šéfa policejní akademie, dostává 30denní ultimátum, aby ulice vyčistil. K ruce dostává šest nováčků z akademie. Jenže ještě je tu intrikující Mauser, který by sám chtěl být kapitánem. Naše šestice bude muset tedy bojovat na dvou frontách. A Mahoney se převléknout za pouličního grázlíka aby se infiltroval do gangu. DVD je to samé, jaké vyšlo už před několika lety, jen se oprášil prach ze skladů. Tudíž statické menu, u filmu má obraz viditelné zrno, občas je přepálený, zvuk je mono. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Vyloženě špatné to není, ale z toho námětu a kontrastních charakterů se dalo vycedit humoru mnohem víc. Přitom spousta scén je zbytečně natahovaných, takže prostor by na to byl. A Hesseman sice zahrál otráveného vyhořelého policajta výborně, ale ne pro praštěnou komedii, pročež tady nepůsobí nijak sympaticky a člověk mu ani nemá chuť fandit, což je trochu blbé. A magor Zed mi k srdci nikdy moc nepřirostl, takže to taky nespasí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solidní pokračování opět plné srandovních hlášek, humorných scének a nezapomenutelných hereckých výkonů policejních absolventů. Navíc se ke všemu přidává i záporák ZED, který mě doslova dostal. Moc nemám rád český dabing, ale tady ten jeho skřek trefili dokonale. Přes všechnu tu zábavu se zde však dá natrefit i na několik nudných pasáží, které lehce srazily mé hodnocení. I tak jde však o nadprůměrnou podívanou. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Mahoney (Steve Guttenberg) řádí v přestrojení za gangstera, můžete na telefonní budce zahlédnout sprosté slovo psané v ruštině. Jde o interní vtip. Producent Paul Maslansky je totiž ruského původu. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Mauserovi (Art Metrano) vymění šampón za pryskyřici, vychází Mauser ze sprchy a je nahý. Po opuštění šaten je možné si všimnout, že má spodní prádlo nebo ručník kolem pasu. (JohnSmith)

Reklama

Reklama