Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// + určitě příběh, prostředí, hudba, rovněž i zde plno kultovních hlášek a scének -méně postav v policejních řadách/// V druhém díle ubylo policistů, naopak ale přibilo kriminálního živlu a tak je o akci postaráno. Překvapivě zde narazíme na slušný příběh a ne jen o pospojování několika vtipných scének, tak jak je tomu zvyku u jiných filmů. Některé pstavy odešli, několik nových přibilo. Celkové jsem se tolik nesmál jako u jedničky, ale určitě jsem se dobře bavil./// Celkem 70%/// ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Vynikajúce pokračovanie klasickej staromódnej komédie, ktoré nám nielenže prináša našu milovanú zostavu, ale aj dve skutočné perly - magora Zeda a poseru Sweetchucka. Keď sa jeden z nich (alebo nebodaj obaja) objavia na scéne, je o zábavu postarané - o tom viac zamrzí, že ďalšie časti (teda okrem trojky) sú stále horšie a horšie... ()

Reklama

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Prostá priamočiara komédia prekypujúca duchom 80s. V centre naivného príbehu sa ocitá Zedov gang ohrozujúci štvrť. Proti nemu stojí výkvet policajnej akadémia komandanta Lassarda. Poručíka Harrisa  nahradil poručík Mauser ktorý síce nemá v podaní Arta Metrana šmrnc G.W. Baileyho, ale vtipy si držia stabilnú úroveň. Po 40-tich rokoch som sa na nich už tak nebavil. Romantická scéna Tackleberryho a Kirklandovej je pravdepodobne prapôvodcom všetkých vyzliekacích scén plných strelného arzenálu. Podobne kultovou je scéna návštevy Tackleberryho u budúcich svokrovcov. Herecké výkony a produkcia pôsobia z veľkej časti polo-amatérsky, ale to zábavu zasa až tak veľmi nekazí. 70% ()

anli 

všechny recenze uživatele

Pokračování klasiky,tentokrát v terénu,což umožnilo novou sérii vtipů a gagů.Celkově trochu za první akademií zaostává,protože všechny herce známe a jejich eskapády už nám tak vtipné nepřipadají.Já jsem byl ale c celkovým pojetím spokojen,opravdu jsem se nasmál a bavil.A i po letech se do tohohle prostředí rád vracím,takže dávám policejních 75%,protože je to pořád velmi dobrá a zábavná podívaná. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Ne tak skvělé jako první díl (prostory akademie mi prostě chyběly) zato přibyde spousta nových postav, z nichž je jednoznačně nejlepší Zed, neskutečný zvíře. Přijde dokonce asi i ten nejnepříjemnější okamžik v celé sérii, moc příjemná paní s rukavičkou na PTD - prohlídku tělesných dutin. Jinak žádná sláva. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Bill Paxton si mal zahrať Proctora, musel však ponuku odmietnuť, pretože ho kontrakt zaväzoval aj k natočeniu pokračovaní. Namiesto toho natočil film Votrelci (1986). (beso74)
  • Ve scéně, kdy Mauserovi (Art Metrano) vymění šampón za pryskyřici, vychází Mauser ze sprchy a je nahý. Po opuštění šaten je možné si všimnout, že má spodní prádlo nebo ručník kolem pasu. (JohnSmith)

Reklama

Reklama