Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +kompletní sestava herců, někteří z nich podávají výborný výkon (Michael Winslow) a opět několik gagů, samozřejmě finále -některé vtipy vyzní do ztracena, Zod je zde navíc, má příliš prostoru./// Často jsem měl pocit, že nám některé vtipy jsou přímo vnucovány a již jsem se nebavil tolik jako při prvních dvou dílech. Přesto se jedná stále o výtečnou zábavu, které dopomáhají hlavně postavy. Nejvíce jsem se smál, když se na scéně objevil Brian Tochi (ten asiat), případně výše zmíněný Winslow. Uvidím co přinesou další díly/// Celkem 66%/// ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

lepší než dvojka, srovnatelné s jedničkou. Společně s Nasazením v Miami Beach je tenhle díl můj nejoblíbenější ze série. Ačkoliv humor je stejný jako v předešlých dílech, přesto se dočkáme nových vtípků a mnohem větší zábavy. Osvědčené postavy nezklamou ani tentokrát a překvapí i některé nové. Rozhodně jsem se bavil víc, než u dvojky a možná že ani u prvního dílu jsem se nenasmál tolik, jako tady.... ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ač je L.A. velké město, dvě policejní akademie ze svého rozpočtu neutáhne. Aby nebyl nikdo znevýhodněn, bude celé léto obě akademie (Lassardovu i Mauserovu) sledovat speciální komise, která nakonec rozhodne o tom, která akademie bude zavřena. Bude to Mauserova, s kadety jedním jak druhým, vyrovnanými do zástupu - nebo Lassardova, která je otevřena lidem, a dokáže udělat policisty i z bývalých šéfů punkové bandy ? ... A jedeme z kopce - trojka Policejní akademie sestup kvality série nezastavila, ale naštěstí jej ani moc neuspíšila (to začíná až od 4, trojka je ještě relativně koukatelná). Sice jde o stoprocentní kopii prvního dílu (s jakýms takýms pseudopříběhem), ale to ani vcelku moc nevadí, a určitě se budete bavit Mauserovo-Proctorovskou debilitou, stejně tak úžasným Zedem (Bob Goldthwait). Jo a Tackleberry si konečně vrzne :) ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že úroveň těchto filmů začíná podle pravidla zase mírně klesat a filmy se horší... Ale na druhou stranu se na to stále dá dívat, je to vtipné a zábavné a docela kvalitní. Ano, trocha okopírování jedničky, provařené tváře a situace, ale co, já jsem jim to odpustila a film je vlastně docela fajn. Jen se obávám, co přinese čtyřka atd... ()

MM11 

všechny recenze uživatele

"Zkusme to dělat tak dlouho, dokud to ty lidi neomrzí a pak se pustíme do něčeho jinýho." Jo, jo dělat každý rok nový film, který vlastně ukazuje stále to samé se nevyplácí. Snímek se hodně podobá jedničce, i tentokrát jde o výcvik, ovšem nováčku. Ono není divu - nový námět se už vyhrabat nepovede. Tentokrát se ještě můžete slušně pobavit, ale už jsem zjistil pravý význam slova zbytečný. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama