Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

farfalla 

všechny recenze uživatele

Jednu akademii mají zavřít. Mauser s Proctorem škodí, co můžou, i kdyby měli o obočí přijít. S Proctorem se podíváme zpátky do Blue Oyster klubu. Zed si najde nového kamaráda pana Sweetchuka (psy s baterkami). Nakonec o všem rozhodne honička na vodě. Zed je takový milý a citlivý kluk (test v plynové komoře), ale potkat bych ho nechtěla. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Tak třeba, jak dal tatík synkovi ránu pěstí a on mu ji pak vesele vrátil, prej pozdravuj mámu. A tatík se otřepal, to byla rána, povidá. Nebo jak se legračně klepal ten velitel, když vzal do ruky ten mikrofon. Anebo jak šlápnul ten policajt vedle, když chtěl nastoupit do skůtru. Anebo..prominte...ale to je fakt dobrý, jak ten člověk, co všechno řeší strílením, prostřelil díru do telefonního automatu, když tý paní nechtěli vrátit čtvrták. Já vím, že to dávají každej rok dvakrát celý, ale stejně si to asi v trafice koupím. ()

Reklama

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

The beginning of the end. Tak tu sa to všetko natrvalo začína. Tento film NEMÁ dej. A to vôbec! Ten paškvil od ktorého sa ten zlepenec nevydarených gagov odvíja nemôžem považovať za dej. I niektoré pornofilmy majú viac deju ako táto trápnosť. Jedna škola sa má rušiť. Inšpekcia príde do obidvoch. TOTO JE CELÝ "DEJ". Na to naväzuje množstvo trápnych gagov, ktoré vôbec nefungujú (megatrápna "paródia" na Psycho). Jeden gag trvá v priemere niečo nad 30 sekúnd a ani trochu nesúvisí s tým čo sa stalo predtým a potom. Steve Guttenberg ide do úzadia a už je tu len niečo ako doplnok, ktorý sa usmieva. Tomuto zlepencovi nepodarených a strašne trápnych (a vôbec nie vtipných) gagov nemôžem dať nič iné ako odpad. Večerné správy majú viac deju a sú vtipnejšie ako toto ... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice si pro nás tvůrci připravili slušnou porci zábavy, tentokrát je vše okořeněno závěrečnou honičkou, která mě bavila víc, než zakončení jedničky. I zde se můžeme těšit z přítomnosti starých známých a jako bonus se zde objeví i několik nových (zajímavých) tváří. Tento koktejl je pro mě stejně nezapomenutelným zážitkem, jako pro Proctora chvilka vzrušení na hotelu. Taky miluju Ameriku, stejně jako Nogata, ale jen za některé její filmy a smysl dělat si z policajtů prdel. Na Izera však nemají…. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Do třetice Policejní akademie a do třetice stejná šablona - nábor bláznivých nováčků, ještě bláznivější výcvik, úspěšně zakončená akce, která z nich udělá ty pravé policisty a samozřejmě nesmí chybět několik zlých policistů, kteří jim házejí klacky pod nohy. Skvělé gagy jsou střídány slabšími, celkově se však stále jedná o výbornou zábavu, která ale za kvalitou prvního dílu pokulhává. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)
  • Bubba Smith (Hightower) má strach ze žraloků a byl vyděšen k smrti, když se točila scéna, kde stojí ve vodě a drží člun. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno