Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Lacike 

všechny recenze uživatele

S tretim dielom nastupila recyklacia, takze sa dej znova odohrava na akademii, akurat kadeti z jednotky su tentoraz ucitelmi. Som rad, ze sa vratil magor Zed tentoraz ako kadet a so Sweetchuckom vytvorili zabavnu dvojku. Vtipy sa do velkej miery opakuju, ale stale to bola este nadpriemerna zabava. Keby sa skoncilo tymto dielom, tak by z toho bola skvela kultova trilogia. 6/10. ()

kamigava 

všechny recenze uživatele

Na Policejní akademii jsem vyrůstal a líbil se mi snad každý díl. Dnes se mi nejvíce líbí jednička, ale ani trojka není tak katastrofální, jak zde někteří píšou. Pořád je ve filmu dost komických situací a hlavně mě baví. Chybí mi zde akorát kapitán Harris, ale Mauser s Proctorem ho skvěle nahrazují. Sweetchuck a ten boxer se také povedli a ZED? Ten je fakt magor! :-D 60 % (dvojka se mi líbila o něco víc) ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Stará tlupa předává zkušenosti nové generaci, čili repete z jedničky a díky Sweetchuckovi a Zedovi i z dvojky. Kteří to tu táhnou, i když vlastně jejich přítomnost dává velmi malý smysl. Porce osmdesátkové humorem “anarchické” zábavy, která se pomalu chystá k přeskočení žraloka, ale pořád se drží vysoko jako předchůdci. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelé pokračovanie, v ktorom sa absolventi vracajú späť do Policajnej akadémie, aby tu pomohli s výcvikom nových kadetov svojmu komandantovi Lassardovi. Zábavné pokračovanie a asi najlepšie z policajnej akadémie. Naberanie nových "rekrútov" a súboj dvoch akadémiou o prežitie je jednoducho zábava. Stále výborná šialená komédia o vynaliezavej cool partii fízlov bojujúcich so zločinom. Tento diel má navyše pomerne originálnu zápletku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vrchní velitel Hurst byl velmi vzteklý. Hodně zlých slov padlo o naší akademii. Některá byla i cizí. Italská či irská, myslím." Souboj akademií nebyl špatný, ale základem je výcvik a ten mě zase hodně bavil. Původní sestava pro mě neztratila své kouzlo, dement Zed měl vynikající chvilky a mě vlastně bavil i "obr" Sweetchuck, mitsubishi Nogata nebo poskok Proctor. Takže až jednou budu muset zachránit svou akademii, tak se to rozhodně neobejde bez rozhodnosti velitele Lassarda, prsou seržantky Callahanové a Tackleberryho koltu. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • V počiatočných verziách scenára sa postava Karen Adams (Shawn Weatherly) volala Karen Hoover. (beso74)
  • Bubba Smith (Hightower) má strach ze žraloků a byl vyděšen k smrti, když se točila scéna, kde stojí ve vodě a drží člun. (HellFire)

Reklama

Reklama