Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přestože šel tenhle díl s kvalitou již trochu dolů, jedná se o vcelku dobře zvládnutou komedii. Nijak zvláště originální námět umožňuje autorům spojení všech známých postav, díky čemuž není velkým problémem opět klasickým způsobem rozpoutat bránici. Největší problém je tak v tom, že všichni hrdinové jsou nám již známí. Žerty tak nemohly vycházet jen z jejich charakteristických vlastností, neboť to by bylo poněkud trapné. Docela rád bych napsal, že s tímhle problémem si tvůrci hravě poradili, ale lhal bych. Na svěží vtípky tu opravdu nenarazíte a vše se odehrává v již známém konceptu. Jediné štěstí je, že některé situace jsou stále směšné a můžeme se jim opravdu od srdce zasmát, bohužel jich není až tak moc. Jedinou jasně patrnou změnou je tak návrat Zeda, který bych označil za ten nejlepší možný nápad, neboť právě on je dle mého názoru tou nejzábavnější postavou celé série – a rozhodně za to nemůže jen jeho chování. Jelikož v předchozím díle vystupoval jako šílený záporák, kterého nelze nijak jasně zaškatulkovat, nepůsobí jeho přechod na dobrou stranu nijak kostrbatě, ba právě naopak, jedná se stále o toho samého uřvaného chlapíka. Každopádně tomu ale něco chybí, jak už zde někdo chytře napsal jedná se o jiskru, která byla tou největší sílou předchozích dílů. Spíše z nostalgie hodnotím 80% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O něco menší zábava, než předchozí dva díly. Nejvíc zamrzí slabý využití japonskýho rekruta Nogata, kterej moh díky svojí neznalostí angličtiny pořádně hlásit. Ale ono je už postav obecně příliš, takže neni prostor využít pořádně téměř žádnou z nich (snad s výjimkou imitátora Larvella Jonese), dvě silnější hvězdy. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ač je L.A. velké město, dvě policejní akademie ze svého rozpočtu neutáhne. Aby nebyl nikdo znevýhodněn, bude celé léto obě akademie (Lassardovu i Mauserovu) sledovat speciální komise, která nakonec rozhodne o tom, která akademie bude zavřena. Bude to Mauserova, s kadety jedním jak druhým, vyrovnanými do zástupu - nebo Lassardova, která je otevřena lidem, a dokáže udělat policisty i z bývalých šéfů punkové bandy ? ... A jedeme z kopce - trojka Policejní akademie sestup kvality série nezastavila, ale naštěstí jej ani moc neuspíšila (to začíná až od 4, trojka je ještě relativně koukatelná). Sice jde o stoprocentní kopii prvního dílu (s jakýms takýms pseudopříběhem), ale to ani vcelku moc nevadí, a určitě se budete bavit Mauserovo-Proctorovskou debilitou, stejně tak úžasným Zedem (Bob Goldthwait). Jo a Tackleberry si konečně vrzne :) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

S tretim dielom nastupila recyklacia, takze sa dej znova odohrava na akademii, akurat kadeti z jednotky su tentoraz ucitelmi. Som rad, ze sa vratil magor Zed tentoraz ako kadet a so Sweetchuckom vytvorili zabavnu dvojku. Vtipy sa do velkej miery opakuju, ale stale to bola este nadpriemerna zabava. Keby sa skoncilo tymto dielom, tak by z toho bola skvela kultova trilogia. 6/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice si pro nás tvůrci připravili slušnou porci zábavy, tentokrát je vše okořeněno závěrečnou honičkou, která mě bavila víc, než zakončení jedničky. I zde se můžeme těšit z přítomnosti starých známých a jako bonus se zde objeví i několik nových (zajímavých) tváří. Tento koktejl je pro mě stejně nezapomenutelným zážitkem, jako pro Proctora chvilka vzrušení na hotelu. Taky miluju Ameriku, stejně jako Nogata, ale jen za některé její filmy a smysl dělat si z policajtů prdel. Na Izera však nemají…. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • V počiatočných verziách scenára sa postava Karen Adams (Shawn Weatherly) volala Karen Hoover. (beso74)
  • Keď ide Hedges (David Huband) do akadémie, spočiatku riadi limuzínu Cadillac, keď však prichádza do akadémie, odrazu je to Lincoln. (beso74)

Reklama

Reklama