Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

Shit 

všechny recenze uživatele

První díl už si pamatuju jen tak mlhavě, takže přesně nemůžu říct jestlije dvojka lepší nebo ne, ale jedno vim jistě a to, že patří mezi top animáky vůbec. Příběh je orignální a vtipnej a postavičky známý už z prvního dílu jsou opět nezapomenutelný, i když by se na první pohled mohlo zdát, že už budoou trošku okoukaný, ale opak je pravdou, prostě zase další skvělej animák a ten zelenej dinosaurus je prstě boží ()

svik 

všechny recenze uživatele

Jeden z animáků keré mali deti velice v oblibě mě se osobně omoho více líbila jednička. Dvojka je více nadupaná moderními věcmi a není tak rodinná a vtipná více se podobá akčnímu zaměření a to na tom sem velice ztrádal. Bohužel mne nenaplnil očekáváním i scénář který byla velice předvídatelný a málo originální. Takže v celku zklamání. Zlatý John Lasseter, kdyby to vzal do rukou on bylo by to jistě lepší. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Počkaj, stop, stop, to je ono!" - "Neskoro. Preklikám to odznova.“ Úplne dojemné, skvelé, vtipné, zlaté, bombové. Kým prvý diel mi v kine utiekol, na druhý som zašiel – a na mieste som sa platonicky zamiloval do kovbojky Jesse. Keby VRESKOT 2 nevznikol v roku 1997, ale v roku 2000, Randy Meeks by v debate o najlepších dvojkách bez debaty spomenul práve Toy Story 2. Obľúbené staré postavy sa vracajú, pribudli zaujímavé nové, príbeh sa posúva iným (vážnejším) smerom a celé je to (i vďaka mierne patetickej, ale nežne urobenej piesni „Keď ma milovala“) príjemne nostalgické a poetické. Dokonca i pop-kultúrne odkazy, hoci inak dosť klišé, ma bavili (JURSKÝ PARK, „Som tvoj otec“). Výborné akčné scény a smršť fantastických postavičiek, ktoré si musíte zamilovať. Jednotka mala svoje čaro, ale nikdy ma moc nebrala. To dvojka je super. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Dvojka Toy Story (stejně jako její předchůdce i následník) bezpochyby patří mezi (nekorunované) krále filmů pro celou rodinu a rovněž mezi nejlepší animáky, jaké jsem kdy viděl. A vůbec to není jen kvůli výborné a revoluční animaci. Může za to bezvadně fungující vtipný a dojemný příběh, scénář promakaný od A do Z, odkazy na různé filmové klasiky (Jurský park a Star Wars rulez) a hlavně obrovské kouzlo a láska k filmařině, která je cítit z mnoha titulů "made by Pixar". 90 % ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pokračování veleúspěšného animáku neztratilo na své kvalitě, eleganci a dokonalosti ani gram a já jsem se opět dost solidně bavil. Příběhem si jsou jednička s dvojkou hodně podobné, co se záchrany kamaráda týče. Moc se mi líbily odkazy na různé jiné skvělé snímky viz Jurský park či Geriho hra. Film je zase doplněn skvělou hudbou, vtipnými hláškami a Rex opět perlil. A dát na konec "nepovedené scény" byl opravdu chytrý tah. Zkrátka pokračování, které je pořád stejně vtipné a skvělé. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Poslednýkrát čo Jim Varney v sérii nadaboval psa Slinkyho. Ako silný fajčiar totiž 10. februára 2000 prehral svoj boj s rakovinou pľúc a to iba v 50tich rokoch. Už v ďalšom diele Toy Story 3: Príbeh hračiek ho nahradil jeho dobrý priateľ Blake Clark. (LuiCJ)
  • Oproti filmu Toy Story: Příběh hraček (1995) došlo u třech postav ke změně obsazení v českém dabingu. U postavy Andyho Michala Bürgera nahradil Radek Škvor, u postavy Slinkyho Mirka Musila, který zemřel 14. června 1999, nahradil Pavel Rímský a u postavy Buzze Rakeťáka Pavla Soukupa nahradil Zbyšek Pantůček. Pavel Soukup postavu Buzze Rakeťáka v tomhle filmu původně sice daboval, ale nepohodl se s Polákem Mariuszem Arnem Jaworowskim, který zajišťoval umělecký dohled nad dabingem. Nebyl spokojený s výslovností některých jmen s americkou intonací a Pavla Soukupa proto nahradil právě Zbyšek Pantůček. (TomasSlach)
  • Pro Toma Hankse (Woody) to bylo vůbec první pokračování filmu, kterého se jako herec zúčastnil. (Karlos80)

Reklama

Reklama