Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma bavila viac, pretože v nej lepšie fungovalo kúzlo oživlých hračiek. Dvojka mi príde, ako keby bola viac cielená na rodičov, aby sa ani oni v kine nenudili (odkazy na dospelácke filmy, ktoré deti ťažko poberú). Zároveň celá tá dejová linka ohľadne Zlatokopa a jeho party ma nudila. Čo najviac chválim je fakt, že dvojka zavítala do najlogickejšieho miesta, teda do hračkárstva. Tam to sršalo nápadmi (Barbie party a podobne). Nebolo to špatné, stále obstojné v porovnaní s konkurenciou, ale všetko to mestské dobrodružstvo zabilo čaro pôvodnej detskej izby. Stal sa z toho ľahko zameniteľný animák. Do príbehu ľahko zasadíte iné postavy typu zvieratá/príšerky idúce zachraňovať kamaráta zo spárov zberateľa/lovca a vyjde to narovnako. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se dívám v podstatě na jakýkoli díl "Toy Story", mám pocit, že bych se vracel do stejného světa. Ono je to logické, protože ty postavy jsou stejné, ale spíš jde o to, že se vracím i do stejně kvalitního světa. Všechny díly jsou něčím výjimečné, něčím zajímavé. U všech jsem se neskutečně bavil, stejně jako jsem byl silně dojatý. ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Jojo, je to dobré, ale musím říct že "1"nička byla lepší!!! Asi se mnou mnoho lidí nebude souhlasit, tak aspoň napíšu co mně k tomu vedlo: Tak za 1. k animaci postav a celé grafiky filmu nenám nic, je téměř totožná s prvním dílem. Ale za 2. ten příběh je v "1" rozhodně lepší. Co se týče postav v druhém díle, tak napříkad nechápu proč se najednou vyskytla nějaká hračka co se vydává za Buzzova otce atd. Je zde také příběh poněkud rozmazaný, narozdíl o jedničky kde přesně víme co se děje a má to větší spád... nemůžu si pomoct, ale pro mně je "Toy Story" a vždycky bude lepší než "Toy Story 2". ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sice technicky dnes oproti mladším bratříčkům již zaostává, ale stále to nejlepší co Pixar na poli celovečeráků doposavad vyplodil. Což je vzhledem k tuctovosti jedničky velmi příjemné překvapení. Tempo a kadence vtípků zde nezná (a nepozná) hranic. A jako bonus nepovedené scény z natáčení při závěrečných titulkách (obvzlášť Bug´s Life II je výtečný). ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené pokračování skvělého prvního dílu. Dvojka v podstatě vybírá vše dobré ze svého předchůdce a přidává trochu dospělejšího humoru a pop-kulturních odkazů. Přecijen ale na mě více funguje prvotina, možná svou nevinností, která už hold více akčnější dvojka nemá. Přesto film, který můžu v jakékoliv době... To infinity, and beyond! ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Když pokladnička prasátko procvakává televizní programy, můžete zahlédnout krátkometrážní filmy od Pixaru. (skat)
  • Oproti filmu Toy Story: Příběh hraček (1995) došlo u třech postav ke změně obsazení v českém dabingu. U postavy Andyho Michala Bürgera nahradil Radek Škvor, u postavy Slinkyho Mirka Musila, který zemřel 14. června 1999, nahradil Pavel Rímský a u postavy Buzze Rakeťáka Pavla Soukupa nahradil Zbyšek Pantůček. Pavel Soukup postavu Buzze Rakeťáka v tomhle filmu původně sice daboval, ale nepohodl se s Polákem Mariuszem Arnem Jaworowskim, který zajišťoval umělecký dohled nad dabingem. Nebyl spokojený s výslovností některých jmen s americkou intonací a Pavla Soukupa proto nahradil právě Zbyšek Pantůček. (TomasSlach)
  • Pizza auto, ve kterém se Buzz a jeho kamarádi vydávají sledovat Woodyho, jste mohli vidět i v jedničce. (jonyyy)

Reklama

Reklama