Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Je to trošku zvrácené, hodnotit dvojku ve světle trojky, ale cesty páně jsou nevzpytatelné (a občas i dost klikaté, hrbolaté a občas slepé). Pixar opět dokázal, nebo tedy spíš prvně dokázal, že i pokračování animáků nemusí jít přímo na DVD ale může být plnohodnotným filmem v kinech. Nemluvě o tom, že i v té době byla animace stále v rozpuku. Ještě štěstí, že se nerozhodli pro pokračování nějaké šílenosti, takhle to úspěšně dopadlo, Pixar se nažral peněz a diváci zůstali kulturně naplněni. Důstojné pokračování, které dalo i tak trochu živnou půdu pro ještě důstojnější pokračování. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Teď se rozhoduji, jestli se mi to líbilo víc než první díl nebo ne. První půl hodina určitě, ale pak jsem se už místama chvíli i nudila. I když akce tam bylo podle mě mnohem víc než jedničce. Ty nové postavy v čele s kovbojkou mě tam teda docela rozčilovali, i když kůň byl úžasnej. A pár scén tam bylo opravdu výborných, třeba jak přecházeli tu silnici v těch dopravních kuželech, to mě dostalo. No a na závěr ty nepovedené scény byli naprosto genilnální. Takže vlastně se mi to nakonec, když o tom tak přemýšlím, možná líbilo o něco víc. Asi bych tomu dala tři hvězdičky, stejně jako jedničce, ale za ty titulky přidám jednu navíc. 4* ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Newman: 1. Woody's Roundup - Riders In The Sky [1:53] ,2. When She Loved Me - Sarah McLachlan [3:05] ,3. You've Got A Friend In Me (Wheezy's Version) - Robert Goulet [2:56] ,4. Zurg's Planet [3:39] ,5. Wheezy And The Yard Sale [3:11] ,6. Woody's Been Stolen [1:28] ,7. Chicken Man [1:17] ,8. Woody's Dream [3:55] ,9. Jessie And The Roundup Gang [1:24] ,10. Woody's A Star [1:28] ,11. Let's Save Woody [2:07] ,12. Off To The Museum [1:29] ,13. Talk To Jessie [0:43] ,14. The Cleaner [1:50] ,15. Al's Toy Barn [4:00] ,16. Emperor Zurg Vs. Buzz [2:41] ,17. Use Your Head [4:18] ,18. Jessie's In Trouble [2:14] ,19. Ride Like The Wind [1:29] ,20. You've Got A Friend In Me (Instrumental Version) [3:00], ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Výjimka potvrzující pravidlo, že pokračování jsou horší než první díly. Dvojku Toy Story jsem si užil mnohem více než jedničku. Super zapojení nových postav (Jessie, Barbie, Prospector, Mrs. Potato Head), větší prostor pro staré známé (Slinky, Hamm, Rex, Mr. Potato Head, mimozemšťani), napínavý a zajímavý příběh. Super! 100% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 je velká pecka a mě strašně mrzí, že jsem to v době kinoprodukce vynechal. Dvojka pokračuje ve stejném duchu a nepřišlo mi, že by to bylo horší než jednička. Moc jsem se bavil; všechny postavy jsou zábavné, děj příjemně odsejpá, co víc si přát. Snad jen, aby už byla ta čtverka...100% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Když pokladnička prasátko procvakává televizní programy, můžete zahlédnout krátkometrážní filmy od Pixaru. (skat)

Reklama

Reklama