Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

Matty 

všechny recenze uživatele

Opravdu vydařený druhý díl, který netrpí snad žádným z neduhů většiny sequelů, naopak se jedná o mnohem nabušenější podívanou. Čeho si všimnete okamžitě, je mnohem detailnější animace, díky které film nepůsobí tak „plastikově“ jako jednička. Přibylo několik zajímavých postav, přibylo dospělejších vtípků (mj. parodie na Star Wars) a také scénář je výrazně promyšlenější. Když Jessie vzpomínala na svou nešťastnou minulost, byl jsem dojat způsobem srovnatelným jenom s mála hranými filmy. Díky neustálému vtipkování, přesnému střihu a naprosto famózní „kameře“, mi Toy Story 2 připadalo jako nonstop svižná akce, které jsem neměl za zlé ani občasnou snahu o moralizování (děti, važte si svých hraček!). Na žebříčku nejlepších pixarovských filmů bych oba dva díly Toy Story zařadil hned za Auta, ty jsem však viděl pouze jednou a navíc s českým dabingem, takže brzká změna pořadí není vyloučena. 90% Zajímavé komentáře: DaViD´82, castor, numi ()

Shit 

všechny recenze uživatele

První díl už si pamatuju jen tak mlhavě, takže přesně nemůžu říct jestlije dvojka lepší nebo ne, ale jedno vim jistě a to, že patří mezi top animáky vůbec. Příběh je orignální a vtipnej a postavičky známý už z prvního dílu jsou opět nezapomenutelný, i když by se na první pohled mohlo zdát, že už budoou trošku okoukaný, ale opak je pravdou, prostě zase další skvělej animák a ten zelenej dinosaurus je prstě boží ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sice technicky dnes oproti mladším bratříčkům již zaostává, ale stále to nejlepší co Pixar na poli celovečeráků doposavad vyplodil. Což je vzhledem k tuctovosti jedničky velmi příjemné překvapení. Tempo a kadence vtípků zde nezná (a nepozná) hranic. A jako bonus nepovedené scény z natáčení při závěrečných titulkách (obvzlášť Bug´s Life II je výtečný). ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Zerg: Vzdej se Buzzy Rakeťáku, zvítězil jsem! Buzz Rakeťák: Nevzdám se, zabil jsi mého otce. Zerg: Ne Buzzi, já jsem tvůj otec. Buzz Rakeťák: Néééééééé! ..... Rozhodne veľmi dobré pokračovanie vyrovnávajúce kvality predchodcu. Pútavý dej, veľmi veľa vtipných a akčných scén, nápadov je stále dosť a má to aj množstvo odkazov na filmy - Jurský park, Star Wars atď. Jednoducho paráda. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Hmm, tušil jsem sice že Toy Story 2 nebude nic moc, ale tohle moje očekávání ještě dalece předčilo. V celém filmu jsem se zasmál jen u dvou scén, a to u velmi zábavného prvního výstupu perverzního hračkofila (jeho úvodní osahávání plyšového kovboje bylo opravdu.... zajímavé) a pak ještě u vcelku podařené parodie na StarWars. Zbytek filmu je jen velká nuda a šeď. A novou, příšerně otravnou a uječenou, postavu kovbojky Jessie bych nejradši nejen že zavřel do sklepa, ale ještě ten sklep zalil betonem, zavezl hlínou a nad ním postavil sklad jaderného odpadu. Jednoznačně nejhorší Pixarovský film jaký jsem zatím viděl. A to se mi jednička poměrně líbila :-( ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Jednou z ikonických hraček je i magnetická tabulka Etch A Sketch. Ve skutečnosti byl tento produkt uveden na trh v roce 1960 a svou největší slávu zažil během 70. a 80. let, než konkurenční videohry přivedl mateřskou společnost Ohio Art Company k bankrotu. Po uvedení filmu však prodej Etch A Sketch vzrostl o 20 % a pomohl tak firmě vrátit se zpět na trh. (Jimmy15)
  • Když si Woody prohlíží časopis, kde je na titulní straně vyfocený se svým koníkem, můžeme zahlédnout datum JAN 12, 1957 (12. leden 1957), což je datum narození Johna Lassetera – režiséra tohoto filmu. (jonyyy)

Reklama

Reklama