Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to není špatné, ale postupně převládá stále více trapnějších momentů a závěr je na pěst (krom scény na motorce, tam jsem se zasmál). Škoda, že začátkem nového tisíciletí se McConaughey v romantických filmech objevoval stále častěji, protože v 90. letech a dramatických snímcích jako Čas zabíjet, Kontakt, Amistad či U-571, které byly všechny skvělé je to škoda. Snad se s LINCOLN LAWYER blízká na lepší časy. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl sprosťák, napsal bych, že je to totální píčovina, ale jelikož jsem slušný člověk, napíšu jen: donebevolající blbost + dementní kravina. Tak, když jsem si ulevil, snad mi půjde lépe konstruktivní kritika, i když.. ne. O Svatbách podle Máry se nedá napsat nic moc pochvalného, tak snad jen, že díky těm pár netrapným vtipům tam tu 1* přeci jen dám. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete mít opravdu perfektní svatbu bez jakéhokoliv zádrhele, pravděpodobně zavoláte profesionální plánovačce svateb Mary Fiore (Jennifer Lopez). Sama ale nemá na lásku vůbec štěstí, a jediný kdo se kolem ní ochomýtá, je kamarád z dětství, Massimo (Justin Chambers). Nyní se ale může vše změnit, když Mary potká Steva (Matthew McConaughey) a po jednom společně stráveném večeru je si Mary jistá, že Steve je pro ni tím pravým. Jaké je ale její překvapení, když zjistí, že právě Steve je ženichem na svatbě, kterou právě připravuje?... Ajaj, už hrozně dlouho jsem neviděl tak strašně předvídatelný film. Je mi jasné, že cílové publikum takovýchto filmů není pravě tím pravým na velké přemýšlení, ale takhle přímočaře vše nalajnované se jen tak nevidí (a nebo tady je fakt někdo, kdo čekal že by se J.Lo s M.McConaugheyem nedají dohromady?). Jinak film přináší přesně to co od něj člověk mohl čekat, spoustu romantiky (včetně, jak už jsem psal, očekávaného závěru, při kterém slabší povahy určitě i slzu uroní), hereckých výkonů odpovídající výše zmíněným jménům, kde mne bavil snad jedině Justin Chambers, a naopak odpuzovala Bridgite Wilson - fakt se mi vůbec nelíbí.. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů, u kterých jsem byl překvapen, že i přes jeho hloupost mi nečinilo žádný problém se na něj dívat. Úvodní svatba je brána s příjemným nadhledem a určuje rytmus i zbytku filmu. Jenže tím hlavním problémem je tzv. "syndrom romantických filmů". Ať se zdá celá zápletka jakkoli neokoukaná, příběh se odehrává stejně, jako v hromadě dalších snímků a to bez jediné inovace. Navíc hlavní hrdina mi byl krajně nesympatický a jeho chování považuji za odporné, i když nikdy nevíte co všechno se může stát. Jennifer Lopez hraje přesně tak jak si to celý snímek zasluhuje, přičemž se jí i přes to daří udržet divákovu pozornost a s vypětím všech se stává hlavním tahounem příběhu. Šedý průměr, který už díky své vyčpělosti přestává být zábavným. [TOP 19/6 37%] ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Kam idete?" - "Príroda volá." - "Tak zavolá neskôr." Vďaka pohodovej réžii a nenáročnému scenáru celkom vydarený film. Aj keď robený na efekt dojať romantickou zápletkou a zaujať nezdravo atraktívne dokonalými hereckými predstaviteľmi titulných úloh (z vedľajších rád vykukuje Charles Kimbrough alias Jim Dial z "Murphy Brownovej"). Zápletka o „tvorkyni svadieb“, čo sama potrebuje lásku, je originálna. Trocha. Lopezová a McConaughey však zasa o ničom. A režisér na tom nie je lepšie. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)

Reklama

Reklama