Reklama

Reklama

Klíč

  • USA The Skeleton Key (více)
Trailer

Obsahy(1)

Caroline si užívala bouřlivé roky mládí a nebyla se svým otcem, když umíral. Stala se ošetřovatelkou, která pečuje o přestárlé a umírající. Je odlišná od svých cynických kolegyň z domova důchodců, protože každou smrt prožívá a bere ji jako prohru. Nakonec už to tam nevydrží a přijme práci jako ošetřovatelka ochrnutého starce Bena v osamělém domě uprostřed bažin, kde on žije se svou manželkou Violet. Dům je velký, ponurý a má spoustu místností. Caroline dostane od Violet univerzální klíč, ten odemyká všechny místnosti v domě. Jen do jediné Violet nesmí. Zvídavá mladá dívka použije univerzální klíč a vstoupí do dveří, které by raději nikdy otevírat neměla. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (491)

klerik 

všechny recenze uživatele

NENÁVISŤ+3:15 ZOMRIEŠ Trochu slabšia ducharina, pri ktorej ani moc nezamrazí, ale aj tak má zaujimavú atmosféru. Naplno ťaží z krásy Kate Hudson, a rovnako aj z riedkeho scenára. Príbeh sám seba degraduje, ale na Kate behajúcu v nohavičkách a obtiahnutom tričku by som sa dokázal pozerať aj v horších veciach. Myslím, že ako celok stále trochu lepšie ako GOTHIKA, ale to mi možno len učarovala Kate... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Úprimne? čakal som viac... podľa daného hodnotenia som sa konečne odhodlal na "bu bu bu" kľúč a čakal som... nič však nenastalo. Prvá polovica filmu takpovediac spĺňa kritéria mystery až na pár kliše, avšak v druhej nečakaný zvrat... uuu tzv. thriller! Radím do fronty priemerný + sem, tam vydarená scéna. 4/10 ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladá, dvadsaťpäť ročná, zdravotná sestra Caroline je frustrovaná prácou v nemocnici. Preto sa rozhodne zmeniť zamestnanie. Zareaguje na inzerát v novinách. Stane sa opatrovateľkou starého, umierajúceho muža, ktorý žije spoločne so svojou manželkou v obrovskej vile uprostred močiarov. Caroline sa tam stretne s niečím, čo zmení jej pohľad na čiernu mágiu a stratí tam to najcennejšie, čo má. "Kľúč" je celkom obstojný mysteriózny horror, odohrávajúci sa na juhu Spojených Štátov Amerických, v kľudných, ale nebezpečných a tajomných bažinách. Na tri hviezdičky to však vytiahol až samotný konec. *** ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Už je to všetko tak dookola obohrané, že len málo momentov ma dokázalo naľakať, či vystrašiť. Film priehľadný ako každý druhý svojho druhu, hlavne tá mysterióznosť sa nepodarila. Samozrejme nemôžem nepochváliť kvalitu režírovania a hercov, tí v tom prsty určite nemajú, to by som im krivdil. 60%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Zvedni mě z vyschlého prachu. Zlom moje řetězy. Vyveď mě z ďáblova příbytku a odvěď mě pryč........... Scénář : Ehren Kruger. Hudba : Ed Shearmur - ve filmu mimo jiné zazní - Blackbud - Barefoot Dancing http://www.youtube.com/watch?v=LbkK8Of6F3o CHYBA VE FILMU - Ke konci filmu má Caroline ( Kate Hudson ) na půdě rozmazaný oči, když se potom probudí, už je rozmazané nemá... a později zase ano. CITÁT - Dítě, myslím, že jsi mi zlomila nohu.......... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (6)

  • Scény z města byly natáčeny v New Orleans. (Michelle75)
  • Ronald McCall si kvůli postavě Papa Justify musel ostříhat dredy. (figgo jr.)
  • V závěru filmu má Caroline (Kate Hudson) na půdě rozmazané oči. Po probuzení jsou však v pořádku a poté opět rozmazané. (Terva)

Reklama

Reklama