Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Telenovela
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Rivalové

Rivalové (2013)

Tento film mě dostal, nebyla minuta ani sekunda kdy bych se nudila. Dokonce jsem se i překonala, a nešla jsem na WC, protože bylo vše tak napínavé. Nakonec vyhrál můj nejoblíbenější herec Chris Hemsworth. Oceňuji efekty, ať už se jednalo o nepravé slunce nebo o déšť. Dokonalé!

Očista

Očista (2013)

Tento film je dosud mezi mými třemi oblíbenými co vůbec v roce 2013 vyšlo. Mrazivé a realistické záběry. Na snímkách je vidět jak může být člověk zranitelný a jak nemá věřit všemu, co vidí. Doufám že takovýhlech podobných filmů bude víc. Tohle bych zavítala i zde v ČR, udělala bych Očistu nejen sousedům.

Výchovný tábor

Výchovný tábor (2007)

Začátek mě nesmírně bavil, ale postupem času blížíjícímu se ke konci to upadalo, a konec mě vlastně ani nepřekvapil. Nevím co jsem čekala, každopádně mě film bavil, a tento systém bych uvítala i tady v ČR - i když by tu bylo asi tak o 2.5 milionu méně puberťáků.

Spolubydlící

Spolubydlící (2011)

Film, námět, scény - vše naprosto dokonalé. Zde je opět ukázka toho, že nemůžeme věřit všemu co vidíme a slyšíme. Tento film řadím mezi moje nejoblíbenější filmy z psychologického odvětví.

Paranoia

Paranoia (2007)

Bavilo mě to od začátku dokonce. Jsem fanoušek psychologických filmů, a zde je ukázka toho co pouhá nemoc dokáže provést. Nenudila jsem se ani minutu, ale už od půlky jsem věděla jaký bude konec. Škoda že to režiséři nevymysleli trochu jinak. Film je na dost slušné úrovni, až na herecký výkony která se neřadí mezi ty nejlepší.

Klíč

Klíč (2005)

tenhle film jsem viděla poprvé asi před 8 lety, a až nedávno se mi podařilo film znovu najít a znovu se na něj podívat. I když jsem věděla o čem bude, stále tam je to napětí v těch akčních chvílích, a film bych si pustila klidně znovu. Akorát je to trochu od možností reality. Pochybuju že bych se sebrala a naschvál lezla do místností odkud se ozývají divné zvuky. Nepředpokládám že když zařvu "halo, je tam někdo" tak že se mi ozve "to jsem já, vrah, uděláš mi kávu?" Za skvělou atmosféru filmu, duchovní linii, dobrý námět a ještě lepší konec dávám 5* :)

Sirotčinec

Sirotčinec (2007)

Konečně horor který má hlavu a patu. Nejen že tam jsou mysteriózní chvíle a napětí, je tam přeci jen něco z toho psychologického žánru. Film splnil všechno co jsem od něj čekala.