Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych tak Hitche potkal v osmé třídě, mohlo to s tou blondýnkou z páté řady dopadnout úplně jinak a celý ten bláznivý kolotoč se mohl spustit ještě dřív, než mi na bradě stačil vyrašit první vous. No vida... Dneska mám vousů plné zuby (doslova) a už dávno vím, že cestu do lékárny si každý musí poctivě vyšlapat sám. Přišel jsem na to i bez Hitche, takže sorry, kámo - nejsi mi k ničemu. Leda, že bys vyřídil Evče, ať mi brnkne, až to zas poděláš. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $179,495,555Tržby Celosvetovo $368,100,420║ Tématicky veľmi podarená komédia, kde je stále na čom sa zabávať, bez toho aby sa muselo talčiť na praštené úlety a Will Smith z úlohou ušitou na telo. /90%/ ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Je přirozenost vážně takový handicap? Jsou mechanismy "tutového" sbalení, i když zažité a mockrát prověřené, opravdu nezbytné? Hitch a jeho klienti jedou v přesvědčení že ano a tahle komedie je o tom, že to až tak jednoznačné není. Z ňoumy se asi pár pokyny nestane James Bond, ale proč bychom tomu na 115minut nevěřili? Příjemná komedie, kde mě ale pobavila spíš zápletka kolem "pana účetního" než ta kolem Hitche, protože finální vyznání zbořilo jinak osvěžující lehkost a vtip. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Každej chlap může zamotat ženský hlavu, JEN O TOM NEVÍ! A klidně může Tvůj přítel vlastnit třeba Švédsko, když se na scéně objeví HITCH, není co řešit... W.Smith v komediální roli svůdce znamená spokojenost u manželky - a nebudu to zbytečně vokecávat - i u mě. Komedie je, když se směju. A to proběhlo. Několikrát. To by snad mohlo na normální americkej film stačit. I díky Smithovi jdu asi vejš. Kdyby to tak fungovalo vždycky.... to by jsme si klidně mohli spolu žít šťastně až do smrti! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která si díky pravidelnému přísunu vtipných hlášek a zábavy po celou dobu držela přitažlivou lehkost a šarm, a co tratila v nepříliš zajímavé a zábavné rovině vztahu Hitche se Sárou, to bohatě nabrala zpět ve vtipné a příjemné rovině Albertovy snahy získat si srdce Allegry (zejména jejich první rozhovor ve dveřích kanceláře byl kouzelný). Takže pro mě nebylo těžké urazit těch 90% cesty k jasným 4*, jenže pak to film těmi zbývajícími 10% pokazil a v trapném „kukátkovém“ závěru ztratil šarm, vtip i naději, že by z toho mohl být trvalejší vztah. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Eva Mendes (Sara) se objevila ve videoklipu Willa Smithe (Hitch) Miami (1998). Když mu to při natáčení připomněla, Smith musel ostýchavě připustit, že si na ni nevzpomíná. (hippyman)
  • Natáčalo sa na 74 rôznych miestach. (Arsenal83)

Reklama

Reklama