Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V rodinném filmu očekávám tři fungující atributy: humor, zábavnost a nenásilně podané morální ponaučení. U Lindsay se prsí v Herbie to všechno jede sotva na půl plynu.. Soundtrack a olej plivající hlavní hrdina, kterému máte občas nutkání vypíchnout oko kladivem, jsou jediné věci, co to drží nad vodou. Netřeba připomínat, že pro madam Lohan by byla 53 darem z nebes. Mohla by se jen držet volantu a dál klidně chlastat.. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Film vhodný pro odpolední nicnedělání. Víckrát se na něj sice asi nepodíváte, ale touha vlastnit Brouka, který je podobně svéhlavý, náladový, roztomilý a extrovertní ve vás zůstane pěkně dlouho. Jen tu hlavní hrdinku bych vyměnila - Lindsay ani jako tmavovláska nezapře svoje barbienovské sklony a do filmů o sympatických, "normálních" holkách prostě nepatří. Vzkaz pro uživatele Djakoma: Šanci už v podstatě dostala ve filmu Vím, kdo mě zabil, ale nějak neprokázala, že by měla na víc, než na podobné pohádky pro dospělé (dospívající?)... ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Herbie je živý brouček, mrká očima, prdí a sám řídí. Většina vtipů se točí kolem brouka, od začátku až do konce, bohužel ty vtipy jsou poněkud nezáživné, párkrát to ujde, ale koukat na to celej film mě nebavilo. Závody nebyly nijak adrenalinové, napínavě sestříhané, prostě jen ježdění aut. V tomhle směru je Speed Racer podstatně lepší. ()

Katz 

všechny recenze uživatele

I když nám Čechům uniká návaznost na kultovní americké filmy o Herbiem, tak je film natočen docela dobře a hlavně vsadil na skvělou Lindsay Lohan. A to podle mě vyšlo. Proto i když jsem viděl dost lepších filmů, Brouk mě až na pár hluchých míst pobavil. Člověk nesmí hledat intelektuální zážitek a věrohodnou skutečnost u filmu pro děti a teen. Takže hvězdičky jsou za Lindsay, Brouka a pohodovou zábavu. ()

laserr odpad!

všechny recenze uživatele

Kýbl připravit...START! Začíná 1,5 hodiny nudy ku zoufání s příběhem obšlehlým až hamba. Všechny postavy jako obvykle úplně černé či úplně bílé. A aby toho nebylo málo, tak přidáme ještě řadu dalších klišé, aby to mělo aspoň něco, když už zmizel děj. Myslel sem, že Michael Keaton hraje v lepších filmech. Tohle si nezaslouží ani * za snahu. Děsná blbost. Kdybych si měl vybrat, zda se ještě jednou podívat na Můj auťák Brouk a nebo se koukat do zdi, tak myslím, že zeď je rozhodně přijatelnější... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Na premiéru filmu, která proběhla 19. 6. 2005, nabídlo studio Disney volné vstupenky pro všechny diváky se jménem Herbert, Herbie nebo Herb. (Lajty)
  • Podle zákulisních klebet upravovali pomocí počítače poprsí Lindsay Lohan, neboť pro Disneyho produkci bylo příliš bujné. (imro)
  • Maggie zaplatí Crazy Davovi za Herbieho 75 dolarů. To je přesně ta samá cena, jakou nabídl Jim Douglas za dopravu v původním filmu The Love Bug (1968, r. Robert Stevenson). (imro)

Reklama

Reklama