Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ten film je naprosto debilni...herci strasni, auto jeste dejme tomu, ale tim to tak hasne... scenar naprosto hroznej, tak moc, ze se divim, ze sem "dovolila" mladymu na to docivet. A hra na city s autem je naprosto nechutna... ale musi se filmu nechat, ze mel jeden vtip a dobry pisnicky...ale tim to tak hasne... Jo ta jedna hvezdicka je za uplne posledni scenu =) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Herbie nie je najhorší film všetkých čias. Určité tempo mu uprieť nemožno (dosaďte si za "určité" niečo o chlp lepšie ako "katastrofálny") a letmé prečítanie dialógovej listiny plnej tých najohranejších fráz, fráziček a megafrází (hodinách na druhú smrteľne vážnym moralizmom tvorcov), by predpokladalo snáď definitívny úpadok detského žánru. Ten síce padá, ale aspoň za tie bleskurýchlo jazdiace autíčka a príjemnú dvojicu Matt Dillon - Michael Keaton ho z kvalitatívneho septiku ešte naposledy vyhrabať. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Lindsay Lohan - First ,2. Getcha Back - Mark McGrath ,3. Walking on Sunshine - Aly & AJ ,4. Fun, Fun, Fun - Caleigh Peters ,5. Magic - Pilot ,6. Working for the Weekend - Josh Gracin ,7. Roll on Down the Highway - The Donnas ,8. Born to Be Wild - The Mooney Suzuki ,9. More Than a Feeling - Ingram Hill ,10. Metal Guru - Rooney ,11. You Are the Woman - Josh Kelley ,12. Hello - Lionel Ritchie ,13. Welcome to My World - Mavin ,14. Herbie Fully Loaded Remix - Blacksmoke Organisation ,15. Herbie vs. Nascar - Blacksmoke Organisation , ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Obrovská nostalgie pro mě... Herbie je autíčkem mýho dětství a přestože Lindsay není zrovna dobrá herečka, s krásným hlasem Lucky Vondráčkové jí to sluší daleko víc a neherectví se dá prominout. Ale abych se přiznala - pokaždé, když na tenhle film koukám, těším se na jeden záběr (51:17) - a ikdyž vím, co přijde, stejně mě to vždycky znovu a znovu rozseká! :) 80%! ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnocené tři hvězdičky, ale přeci jen je to z důvodu nostalgických. I v předešlých dílech se to jen hemžilo nepochopitelnými triky. A i v tomto "pokračování" tomu není jinak, i když některé mne opravdu zarážely, nakonec jsem to překousl (přeci jen, je to od Walta Disneye). No popravdě to možná bylo tou hudbou, která je opravdu povedená a dodává na atmosféře. Obsazení nevím, ale je asi to jediné, co se moc nepovedlo. Herbie 53 forever :-D ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • 50-milionový remake vydělal během prvního týdne (22. – 26. 6. 2005) nasazení do amerických kin jen 17,7 mil. dolarů, a jelikož ho promítali již od středy, víkendový zisk byl o 5 milionů menší. Víkendový výdělek byl nejmenším v historii pro film uváděný v počtu 3 500 kin. Během následujícího měsíce ale suma vzrostla až na 55,9 milionu. (imro)
  • Podle zákulisních klebet upravovali pomocí počítače poprsí Lindsay Lohan, neboť pro Disneyho produkci bylo příliš bujné. (imro)

Reklama

Reklama