Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Ve filmu mám Lindsey Lohan ráda, ale nemusím ji v jejím osobním životě a její výstřelky, aféry a všechno možný. Ve filmu tam hraje fajn holku, až na pár vyjímek, ale vcelku to jde. Fandím Herbiemu, kdo by asi ne, autíčku s duší. Taky bych si přála, aby moje auto bylo taky takový :-), to by bylo na cestách veselo :-) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nenapadá mě jediný důvod proč tahle sračka byla vytvořena. Nemluvím teď pouze o mluvícím autě. To vem čert. Ale celkově se jedná o maximálně kriploidní příběh, který nemá potenciál oslovit vůbec nikoho. Jediné, co lze považovat za koukatelné je vzhled hlavní hrdinky, ale i kdybych tam hrál třeba dokonce já, tak by to byla stále sračka. Možná o něco menší, ale stále sračka. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno, že je to plné nelogičností, ale JE TO FILM PRO DĚTI! Nezávadný, pěkně natočený, vtipný. A pokud se chce i dospělý člověk bavit, musí přistoupit na pravidla hry a tou je fantastično. No jasně, Brouk co vyhraje NASCAR, je asi jako Škoda 110 kupé, která vyhraje DTM! Ale mě je to jedno, jednou ráda tento film pustím svým dětem, radši než nějaké ty násilnosti typu Spider-man. ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Klasická Disneyovka. Zhruba po pěti minutách víte jak to skončí, ale i přesto se skvěle bavíte. Důležité je vypnout a pak už se můžete vézt s Lindsay a Herbiem . Pokud si film pustíte za nedělního pochmurného odpoledne k odpočinku po náročném víkendu nemůžete se nebavit. Příjemné obsazení a nevtíravý humor, co víc si u jednoduché jednorázovky přát? :) 60% ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ten film je naprosto debilni...herci strasni, auto jeste dejme tomu, ale tim to tak hasne... scenar naprosto hroznej, tak moc, ze se divim, ze sem "dovolila" mladymu na to docivet. A hra na city s autem je naprosto nechutna... ale musi se filmu nechat, ze mel jeden vtip a dobry pisnicky...ale tim to tak hasne... Jo ta jedna hvezdicka je za uplne posledni scenu =) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Lindsay Lohan získala na Teen Choice Awards nominaci na Nejlepší herečku v komedii. (imro)
  • Původní, přímo hippie název filmu zněl „Herbie the Love Bug“, ale potom ho změnili na více rodinný „Herbie: Fully Loaded“. (imro)

Reklama

Reklama