Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh filmu STUDENÉ SPRCHY je zasazen do současnosti a odehrává se v jednom malém městečku ve Francii. Film vypráví příběh tří teenagerů: krásné dívky Vanessy, bohatého Clémenta a chudého Mickaela, fanatika do juda a osudového milence. Mickael a jeho rodiče jsou přesvědčeni, že štěstí jim jednoho dne jen tak spadne z nebe do klína. Když se však zdá, že se na ně štěstí konečně usmálo, je to víc, než jsou schopni zvládnout. Mickael má konečně vše, co potřebuje, aby se vymanil ze svého života, i navzdory všem nesrovnalostem a hádkám. Jak se s tím Mickeal vyrovná? Režisér snímku poukazuje na pozadí otrocké tělesnosti a bojem poháněného světa, plného fanatických tréninků a diet, zobrazuje nedovolená prudká sexuální dobrodružství mladých hrdinů a vrhá pronikavý pohled na klíčové problémy dospívání. STUDENÉ SPRCHY je smutná a zároveň směšná, srdcervoucí a pravdivá tragikomedie o štěstí, utrpení, sexu, úspěších i katastrofách dospívajících mladých lidí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

dogma97 

všechny recenze uživatele

Prudérností film rozhodně netrpí, na své si tentokrát přijdou především ženský. Asi největší problém jsem měl s nedostatkem přesvědčivosti (judista při soutěžním zápase sleduje, jaké posunky na něj dělá kamarád nebo jak se tváří jeho holka) a jakousi celkovou unylostí hlavních postav. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Podobných filmov nájdete na nete do hodiny kľudne 100 a 80 z nich bude lepších ako tento. Francúzom rozhodne neide o ľúbivosť pre publikum, o rešpektovaní nejakých tabu ani nehovoriac. Problém je, že všetky postavy sú nesympatické a mne ako divákovi úplne ukradnuté. ()

tenista57 

všechny recenze uživatele

Moje čtyři hvězdičky přidaly filmu jedno procento. Tak spíše 70%. Jak skloubit sportovní kariéru nadějného judisty s láskou k holce, která si libuje v sexu ve třech? Skončí to fiaskem- konec lásky i sportovní kariéry. Tv stanice Film Europe, duben 2014. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama