Reklama

Reklama

Lady Terminator

(festivalový název)
  • Indonésie Pembalasan ratu pantai selatan (více)

Obsahy(1)

Vraždenie Kráľovnej južných morí, ktorá zabíja mužov svojou vagínou, zastaví až jej manžel Elias. Kráľovná ešte pred smrťou vyriekne kliatbu, že sa vráti o 100 rokov a pomstí sa na jeho potomkoch.
O mnoho rokov neskôr americká študentka antropológie Tanya cestuje do Indonézie kvôli diplomovej práci o Kráľovnej južných morí. Posadne ju zlý duch Kráľovnej s cieľom nájsť a zavraždiť speváčku Eriku, ktorá je Eliasovým potomkom. Tanya zabije každého, kto sa jej postaví do cesty. Medzitým sa americký policajt Max snaží zničiť monštrum a ukončiť zmätok. Podarí sa mu zastaviť "Lady Terminator" skôr, ako nájde Eriku? (helljahve)

(více)

Recenze (60)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné béčko. Tak tohle je určitě největší šílenost v kategorii B, kterou jsem kdy viděl, neslýchaně jsem se bavil. Atraktivní archeoložka pátrá po legendě Královny slaného moře, která se potopila s jejím zámkem poté, co jí převezl zákeřný postelově zdatný samec a vzal jí její zbraň. Těla archeoložky se zmocní královna, která chodí městem a jako správná nymfomanka zabíjí po souloži muže, kteří jí nedokážou uspokojit - ve vagíně má úhoře, který jim ukouše penis a muži vykrvácí k smrti. Naštěstí se však najdou stateční lidé, co jí chtějí porazit... To by samo o sobě na bombu nestačilo, takže film doslovně vykrádá scény z Terminátora 1 - masakr na policejní stanici, výměnu oka... Doporučuju pro lidi, co milují špatné filmy. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

(FESTIVAL OTRLÉHO DIVÁKA 2010) Neočekávejte zábavné béčko od začátku do konce ani vzhledem k zemi vzniku genderově radikální podívanou, protože guilty pleasure potenciál je přítomen pouze ve scénách nekopíruících první díl terminátoří ságy a vtipnost napodobování scén z Cameronova techno-noir thrilleru se brzy omrzí. Mužský machismus a americké herojství je zde sice karikováno a ženské postavy jsou prezentovány jako ty silné, schopné na rozdíl od těch chlapských vyřešit problém, ale... ženy jsou zde především na pohled a potěchu mužského diváka. Ten není znepokojován detailními scénami vaginy dentaty v akci (film o kastraci nevyvolávající kastrační komplex?), naopak se usmívá zjevné lacinosti celého projektu a hloupé doslovnosti. Ve výsledku "ani tak špatné, až je to zábavné", ani "genderově radikální", fungující nejspíš jen se správně naladěným publikem, posíleným patřičnými substancemi. ()

Reklama

MontyBrogan odpad!

všechny recenze uživatele

Sranda, vy ste všetci takí prísni a kompetentní kritici, ale keď príde na film úrovne: ÚPLNÝ GRC, film ktorý je tak neuveriteľne zlý, až je smiešny (nie vtipný) aj keď TO NEBOL ÚMYSEL, film pri ktorom pochybujete o zdravom rozume a súdnosti tvorcov, rozprávate tu o atmosfére, nostalgii, dobrom zážitku a ďalších úplne vykonštruovaných atribútoch, ktorými film nedisponoval, aby ste ospravedlnili svoje nepochopiteľne vysoké hodnotenie. Príliš málo sexu v tomto amatérskom porne, povedal som si, na rozdiel o vás, ja. Pre mňa ašpirant na post najhoršieho filmu všetkých čias. Aj keď sa obávam, že je podobných nechutne veľa. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kultovní indonéský exploitation, jeden z nejznámějších indonéských filmů vůbec, dále jeden z nejlepších příkladů využití špatného filmu (v rámci omezeného rozpočtu), a v neposlední řadě mistrovská parodie. Tady opravdu nechybí téměř nic (automobilové honičky, zábava, krásné holky, sex, decentní gore, krvavé střílečky, kdy nikdy nikomu nedojdou náboje, bizarní postavy, perfektní '80s hudba). Suma-sumárum; jde o nadmíru zábavný, vtipný, non-stop akcí nabitý husarský kousek, v podstatě i o takovou milou pohádku zabalenou do masakroizdního obalu. A já jako milovník pořádného TRASHE nemohu jinak než za 5*. Velmi příjemná záležitost. PS: Miluji scénu kdy hlavní hrdinka z blízkosti rozstřílí na cedník jednoho nešťastníka a pak při odchodu ho ještě nakopne do koulí! Tahle šílená pocta kultovní klasice "Terminator" se musela líbit snai i samotnému tvůrci:-) PS2: Tohle vidět v 16ti,tak je to pro mě absolutní cult a podobná posedlost jako u "Ramba", "Terminátora" nebo "Predátora". I'm not a lady I'm an anthropologist! Hasta La Vista, Baby! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, v devadesátých letech jsem o ničem takovém neslyšel. Urazil ji, jednou se pomstí. Sic u toho bude divák tak trochu trpět, protože takovýhle výplach se jen tak nevidí. Vyjmenovávat logické přešlapy by bylo zbytečné, dialogy jsou komické, mnohé scény na sebe nenavazují, tvůrci postavy posílají do situací jen, aby to pořádně burácelo, nedopřejí jim krapet vývoje nebo alespoň smysluplného jednání a celé je to amatérsky roztomilé. Kouzlo videodistribuce mělo svou sílu, tenhle brakový výplach se tváří zatraceně vážně, trpí i neuvěřitelnými prodlevami, než se něco stane, přitom to celé netrvá ani 80 minut. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama