Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trávit mládí u montážní linky rozhodně nepatří mezi klukovské touhy. Pro pětadvacetiletého T. J. Burkeho a jeho nejlepšího přítele Dextera je vytouženým klíčem k lepšímu životu Aspen v Coloradu. Toto lyžařské středisko plné krásných dívek a bohatých a slavných zákazníků se také jednoho dne stane cílem jejich cesty. Oba mladí muži jsou mimořádně obratnými lyžaři, a tak si velmi brzy najdou místa lyžařských instruktorů. A protože zejména T. J. je úspěšný nejen coby lyžař, jeho pověst se valí svahy Aspenu jako lavina. Nečekaná proslulost s sebou nese celou řadu příjemných požitků. Spokojený život se vším všudy, plný radovánek a bohatých a krásných milenek. Po čase však přijde chvíle, kdy se T. J. cítí přesycen rozmařilým životem a zjistí, že potřebuje od života mnohem víc než jen povrchní vzrušení. Navíc Dexter po nehodě během jednoho z tréninků začne pít, pomalu se zadlužuje a jeho přátelství s T. J. se rozpadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběhy ze zasněžených hor ve spojení s lyžováním vždy přinášelo sportovní nadšení a zábavu. Nejinak to bylo v české kinematografii a nelze si nevzpomenout na snímek ´Sněženky a machři´. Na tomto americkém snímku jsou však takovéto představy přeci jen krapet mylné. Tady se více jedná o emocionální příběh o dvou přátelích, kteří se jeli stát instruktory lyžování. A o tom, že jim představy vyšly přeci jen poněkud jinak snad divák předem ani nemůže pochybovat. Příběh není nijak dramatický, humorný, ani kupodivu nudný. Film hodící se více pro televizní obrazovky k nenáročnému odpočinutí po náročném dni. Fanoušky lyžování potěší, ostatním z hlavy velmi rychle vyprchá. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Blbina veliká, z dnešního hlediska zajímavá jen tím, že z Berga se stal především režisér (celkem úspěšný), a že Gross na tento filmový škvár navázal hned další rok o dost slušněji v červených rajtkách kanadské jízdní policie (seriál SMĚR JIH). Opravdu šaškárna v Aspenu, která je námětově pestrá, jako výpravné soft-porno. 30% ()

Reklama

kkarx 

všechny recenze uživatele

U filmů o přátelství není příběh až tak důležitý, podstatné zůstává, jak film dokáže přátelství vyobrazit, a to se podařilo docela dobře. Příjemná atmosféra, pěkné záběry na zasněženou přírodu a lyžaře, občas nějaký vtip k pousmání a i drama.... na podobné filmy se občas rád podívám. Konec je dle mě kýčovitostí už trošku za hranou. Vyznělo by i lépe, kdyby nevyhráli, vždyť ten závod byl úplně o něčem jiném než o výsledku. Sympatický herec Paul Gross měl jistě našlápnuto i k hvězdnějšímu statusu než jen jako slušňácký seriálový hrdina Směr Jih. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak tenhle film běžel letos v zimě uprostřed sezony a my se na něj v Peci kolektivně koukali. Polovička z nás druhej den nemohla jít učit, protože nedokázala vstřebat lyžařskou techniku devadesátek. A na každým dalším tréninku se vždycky našel aspoň jeden blb, co se zeptal, kdy budeme probírat metodiku jízdy po ledopádech... ()

swell 

všechny recenze uživatele

Sice je ve zdejším obsahu distributora napsaná trochu kravina (o praci spisovatele sni T.J., nikoli Dexter a ta pohledná žena se mezi ně ani tak moc nemíchá), ale nevadí. I když je teda film vlastně o něčem jiném, než je tady napsáno, tak určitě stojí za to... Romantika, krásné prostředí, dobré výkony herců a zajímavé obrázky z lyžování stojí za 75%. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama