Reklama

Reklama

A Romance of the Rail

všechny plakáty
Krátkometrážní / Romantický / Komedie
USA, 1903, 4 min

Režie:

Edwin S. Porter

Kamera:

Edwin S. Porter

Hrají:

Marie Murray

Obsahy(1)

Krátky film o romantickej jazde vlakom budúcich manželov, ktorých kňaz z vlaku rovno aj zosobáši. (Marek1991)

Recenze (6)

Webb 

všechny recenze uživatele

Dáma v bílých šatech čeká na vlakové zastávce a má domluvenou schůzku s pánem v bílém, který k ní zrovna přichází (v pozadí můžeme vidět odjíždějicí vlak). Pár nastupuje do vlaku a sedne si do posledního kupé na balkónek. Romantika spojená s krásnou vyhlídkou na krajinu může začít......následuje svatba, kněz, který je oddá......a cesta zpátky domů..... ()

amirgal 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, zda to byla propagace nově vystavěného drážního úseku, či oslava flexibility amerického sňatkového úřadu, nebo obojí. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pekné, asi inšpirácia pre protestantov, ako sa zosobášiť, no zaujímalo by ma, komu to kývali na začiatku, keď nebolo vidieť, že by ich niekto prišiel odprevadiť, tiež ten koniec s prepravou čiernych pasažierov bol taký, že by ma niečo tak riskantné asi nenapadlo. Zaujímavé, ale ten ksicht na záver mi dojem pokazil rovnako, ako dlhý príchod vlaku. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Vlaková romance aneb jak sbalit ženu během jedné cesty vlakem. Na svou dobu docela dlouhé a náročné, v podstatě velkofilm, střihů je dokonce několik, asi čtyři, navíc tu něco jako bodymount, ale na jedoucí vlak, což je taky docela přelomová technologie. Kupodivu je to i docela inteligentní na romantickou komedii, snad škoda, že přechod od diskuse k svatbě je tak náhlý a není k tomu ani písmeno titulků. ()

Reklama

Reklama