Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dahlia Williams (JENNIFER CONNELLY) začíná nový život. Má novou práci, přestěhovala se do nového bytu a je pevně odhodlána konečně hodit za hlavu vztah se svým odloučeným manželem a plně se věnovat výchově pětileté dcery Ceci. Když se ale bouřlivý rozchod zvrhne v právní bitvu o dítě, začne se její už tak dost špatný psychický stav ještě více zhoršovat. Nový byt v chátrající budově navíc žije svým vlastním životem - z prázdného bytu ve vyšším patře jsou slyšet tajemné zvuky a stropem v ložnici stále prosakuje tmavá voda. Dahliu pronásledují divoké představy, díky nimž přestává být schopna odlišit realitu od fantazie a je vydána napospas nekonečným hrám s jejím zdravým rozumem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Horror, který možná někdy hrál i v hotelu Cecil v Los Angeles (dnes se už ten hotel jmenuje jinak, jak jsem četla na internetu) ...ať už to byli duchové či nějaký vrah z masa a kostí..... šílené, jak je to podobné.

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

už mi ty fiktivní strašidelní přátelé dětí lezou na nervy...místo hororu je to podívaná na estetický hnus obývaného bytu, strachu ani za mák, jedna lekačka....dítě je pro umocnění hrůzy opět napůl ruského původu (jak by přece mohlo být zlé dítě americké)....nuda, odpad

Acidist

Acidist (hodnocení, recenze)

Nuda! Cekal sem něco lepšího.Něco na způsob filmu Kruh a Nenávist

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

zas o dievcatku, ktore sa rozprava s mrtvym dievcatkom.. vsetky tieto filmy su na jedno kopyto

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

NEvim co všichni máte, ale tohle je výborný horor. Takový už jsem dlouho neviděl. Bravo!

LeStAtKa

LeStAtKa (hodnocení, recenze)

čekala jsem od toho více.Trošku více napětí a husí kůže ...no nevadí!

Lenulinka

Lenulinka (hodnocení, recenze)

Kdyby tento film byl o "lekavých" scénách, tak se tvůrci mohou jít zahrabat. Bylo to všechno o psychice. Zvuk byl výborný, dokonale jsem se vžila do pocitů matky, která trpí depresemi z dětství a docela silnou migrénou. To, že se na tenhle film všichni dívají jako na nepovedenou repliku je sice oprávněné, ale stačí otevřít oči a uvědomit si, o čem ten film vlastně je. Podle mě dělají své i vinikající herecké výkony.

 (hodnocení, recenze)

Ze začátku to bylo dobrý,ale čím dýl to trvalo tím víc děj upadal...

marcoss

marcoss (hodnocení, recenze)

Niekedy mam pocit,ze ludia davajuci prispevky okrem trilogie slunce seno nicomu nedaju viac ako 40 percent.Asi ste sa zastavili v case,tento film ponuka vsetko od napatia az ku drame,oplati sa vidiet a urobit si vlastny nazor,lebo tito tu asi pri filmoch skladaju pradlo.

 (hodnocení, recenze)

Tak tento film me hodne zklamal at uz zrezisovany USA nebo original, jen jedna lekava scena za cely dej filmu je hodne chabe. Kdyby nebyly zvuke efekty tak se clovek ani nelekne

Související novinky

Jennifer a Krvavý diamant

Jennifer a Krvavý diamant

14.10.2005

Ak vám po prečítaní titulku náhodou po chrbte prebehli zimomriavky, vedzte, že nemám na mysli Jennifer Lopez (o ktorej hereckých aktivitách a plánoch si možno povieme niekedy inokedy), ale o niečo… (více)

Reklama

Reklama