Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Je to šílenost, je to kravina, ovšem na pobavení dobré a víckrát to vidět nemusím.To, kdo je Santa ve skutečnosti víme už dlouho, a tenhle film s tou látkou pracuje až překvapivě dobře. Obsazení titulní role se povedlo, jen Santa mi ale připomínal rusáka... Nejvíc se mi líbila scéna s tou sázkou a malá role Fran Drescher, jinak je to ale spíše lehce podprůměrná komedie. Není to přeplácané, délka je únosná a zajímavý nápad se mi líbil. Víckrát se ale asi už nepodívám, 50%. Není to vůbec špatné, čekal jsem méně. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

tak si tak na vánoce,celej den ležim v pelechu,žeru,žeru a žeru.čumenda na bednu,spokojenost.pak najednou čumim ve dvě v noci,že běží nějakej film,ďábelský santa.řikám si tak na to číhnu...po 5 minutách sem brečel smíchy tak nahlas,že si sousedi museli myslet,že konzumuju cukroví okořeněný notnou dávkou gandži.už jen ten nápad že bůh měl syna s panou marií...ježíše...a ďábel s panou erikou syna santu,kterej na svoje narozky jen tak mučí a vraždí koho potká,až zněj lstí anďěl udělá hodnýho dědka,co musí dělat 1000 let dětem radost...a teď už je 1000 let fuč a on si to začne vychutnávat s plnou dávkou brutality a černýho humoru....paráda!!!!není to tak dobrý jako třeba ruka zabiják,ale skvěle mě to pobavilo tudíž splnilo účel.spokojenost. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Docela zábavnej vánoční filmeček. Hned začátek je za 5 hvězd. Jenže i přes krátkou stopáž ( 75 minut ) si snímek svý tempo neudrží a ke konci mu už chybí šťáva úplně. Filmu nechybí spousta vtipných a vydařených scén a hlavně je tady hafol vtipných vražd. Takže nebýt toho upadajícího tempa, šel bych s hodnocením o hvězdu výš. Takhle je to průměr, ale určitě je to jeden z těch lepších vánočních snímků. ()

AlchENEMY odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle že bylo natočeno v roce 2005? Pánové a dámy, tohle by byla ostuda i na rok 1985! Když jsem to viděla v programu, zaujalo mě to, říkám, to bude netradiční horor a ten smích při scénách kdy Santa vraždí vánočním věncem a jeho muflon plive kšiltovky lidí co sežral,...no prostě k smíchu. A ještě do toho ten trapný příběh o satanovi a santovi, který měl asi vyznít tajemně...ten by byl vtipný i v pohádce o princeznách. Tady palce jednoznačeně dolů.. ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Humus! Aby pri rodinnej večeri vypadol z kozubu Santa s vikingskou čiapkou na hlave a začal všetkých vraždiť, prikvitne na striptízek, vraždí všetkých naokolo, potom konečne vybuchne on aj jeho záprah, ktorý tvorí býk?! Človek sa ho bohužiaľ nezbaví, lebo náš Santa záhadne prežije, zmení si meno na Šatan?! a odletí si na severný pól. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama